Skip to content
Puterea Știrilor Video

Lucian Mîndruță, „curtat” pentru o candidatură la alegeri: Și eu sunt surprins!

Maramuresenii

Jurnalistul Lucian Mîndruță, invitat la ediția video ”Puterea Știrilor” a dezvăluit că a fost curtat ”în ultimul an și ceva ” pentru a se implica în politică. Jurnalistul nu a dorit să spună numele partidului ce l-a ”curtat”, dar a ținut să sublinieze că oferta nu a venit din rândurile social-democraților.

”Ba da, m-au ofertat. Nu pentru europarlamentare. Nu pentru acum, dar în ultimul an și ceva am avut oferte de la partide politice. Nu pot să spun de la cine pentru că suntem legați de gentlemen’s agreement. Nu PSD. Și eu sunt surprins de ce nu m-au rugat cei de la PSD. E un șoc pentru mine.

Am încercat să mă gândesc dacă ar fi trebuit să intru în politică, dar să intri în politică, după părerea mea, înseamnă să nu mai poți fi jurnalist. Nu poți să le faci pe ambele. Eu, spre deosebire de mulți alți oameni din jurnalism, trăiesc din munca mea. Nu am pus nici deoparte și nici nu am vreo fundație a lui Soroș să mă finanțeze până când obțin un job.

Am fost tentat să intru în politică. Și eu tot de plictiseală. Totuși, nu sunt atât de plictisit și nu sunt sigur că m-a atras atât de tare politica”, a declarat Lucian Mândruță la Puterea Știrilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *