Skip to content
Politică

Lucian Mîndruță descifrează ultimul tărăboi din Parlament: Asta așteptam de la ei EXCLUSIV

maszol.hu
" "

Jurnalistul Lucian Mîndruță a oferit marți o declarație pentru PSnews.ro despre cel mai recent tărăboi din Parlament: acela din jurul modificărilor aduse de către coaliția PSD-ALDE la Codul de Procedură Penală, unde raportul Comisiei Iordache nu era gata înainte de începerea votului din Camera Deputailor (for decizional).

Încă de la început, realizatorul de la Digi FM a subliniat că, prin însuși faptul că parlamentarii sunt chemați să facă legi, aceștia trebuie mai întâi să citească și să înțeleagă bine textele pe care urmează să le voteze.

" "
" "

„Mi s-a părut că, până la urmă, Parlamentul nouă ne-a fost prezentat ca fiind izvorul suprem al democrației într-o țară. (Așa a zis domnul Tăriceanu și eu îl cred.) Aș fi vrut de la acest izvor al democrației chiar să aplice democrația. Adică cei care votează să citească legile ălea, să se lămurească, să se gândească fiecare în forul lui interior ce anume bine pentru țară, ce anume e bine pentru partid – să facă deosebirea și să voteze în cunoștință de cauză.

Dar înțeleg că au votat proiectul proaspăt ieșit din comisie. Adică e ca și cum ai mânca pizza fierbinte, proaspăt ieșită din cuptor, cu ochii închiși. Nici nu știi dacă e pizza pe care ai comandat-o tu”, a afirmat Mîndruță.

În același context, Lucian Mîndruță le-a bătut obrazul celor de la putere, pentru că aceștia îi acuzau pe manifestanții #REZIST că nu știu pentru ce protestează, dar acum nici aleșii PSD-ALDE nu au știut ce au votat.

„Deci asta așteptam mai mult de la Parlament, de la oamenii care votează: să știe ce votează. Pentru că tot ei s-au supărat acum un an pe #Rezist, că nu știu de ce protestează. Cred că acum suntem în situația inversă: când vedem oameni care nu știu ei ce votează. Ce e mai rău?” a încheiat ziaristul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *