Skip to content
Politică

Lucian Mîndruță ia peste picior situația din PSD: Zic să rămână Dragnea. E foarte bun EXCLUSIV

tvmania.ro

A apărut textul scrisorii care zdruncină cea mai mare formațiune politică din România, anunțată în urmă cu o săptămână, în exclusivitate, de redacția PSNEWS.RO. Scrisoarea este semnată de trei grei ai partidului, însă, este asumată de o bună parte din social-democrați. Textul acesteia este semnat de Paul Stănescu, vicepreședinte PSD, Viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Gabriela Firea, vicepreședinte PSD, Primar general al Capitalei, Adrian Țuțuianu, vicepreședinte PSD, Vicepreședinte al Senatului

CITIȚI MAI MULT: A apărut SCRISOAREA care zdruncină PSD. Firea, Stănescu și Țuțuianu cer DEMISIA lui Dragnea EXCLUSIV

În acest context, redacția PSnews.ro a luat legătura cu jurnalistul Lucian Mîndruță referitor la situația din PSD. Vă prezentăm în cele ce urmează scurtul interviu:

Reporter PSnews.ro: Cum vedeți dvs. situația din PSD?

Lucian Mîndruță: Eu zic să rămână domnul Dragnea că este foarte bun. Este excelent. El a reușit să unească atâția oameni și eu zic să mai stea, să mai stea până la alegerile viitoare. Numai el poate face opoziția să câștige, deci să mai stea.

Reporter PSnews.ro: A reușit chiar în anul Centenarului Marii Uniri să unească oamenii.

Lucian Mîndruță: Da, deci domnul Dragnea trebuie să conducă. Dacă vă uitați bine și Carol al II-lea și Ferdinand aveau mustață ca domnul Dragnea deci nu puteam să ne lipsim de el. Din ăștia care îi cer demisia nu are niciunul mustață. Nu ai cum să conduci în partid fără mustață. Uitiați-vă în Venezuela la domnul Maduro.

Reporter PSnews.ro: Atunci ce facem cu Ludovic Orban că nici el nu are mustață?

Lucian Mîndruță: Nu mai merge. Este vechi. Trebuie să găsească și cei de la PNL unul cu mustață.

Lucian Mîndruță a conchis: Repet că cel mai bun lucru care poate să i se întâmple opoziției este să rămână Dragnea la putere. Este un lider care chiar a unit România. Împotriva lui, dar a unit-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *