Skip to content
Politică

Lucian Mîndruță, la 100 de ani de la Marea Unire: Le doresc românilor să se simtă ca acasă în țara lor! EXCLUSIV

Maramuresenii

Pe 1 decembrie 2018 se sărbătoresc 100 de ani de la Marea Unire din 1918. Cu ocazia Centenarului, redacția PSnews.ro a luat legătura cu jurnalistul Lucian Mîndruță pentru a transmite un mesaj românilor cu ocazia Zilei Naționale.

Concret, omul de televiziune a lansat un îndemn pentru toți cetățenii să fie mai activi pe plan individual, să se implice mai mult în acțiuni civice, dar și în viața politică.

„În primul rând, le doresc să se simtă ca acasă în țara lor, iar dacă asta nu se întâmplă să facă ceva. Le doresc să realizeze că expresia „eu sunt mic, nu pot să schimb nimic” este primul lucru care ne împiedică să ne atingem potențialul istoric ca națiune și că până la urmă forța unei națiuni nu este a maselor ci este forța fiecărui individ. Le doresc românilor să fie puternici ca indivizi, să se apuce de treabă și în viața civică, să realizeze că datoria față de țară nu este doar să meargă la serviciu și să plătească taxele, ci să se apuce inclusiv de politică. Românii trebuie să intre în partidele care le plac să candideze, nu doar să voteze. De asemenea, să se oprească dacă pot la primele 3 beri sau 4 pahare de vin ca să nu sărbătorim Centenarul cu stafilococi la spital”, a spus Lucian Mîndruță în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *