Skip to content
Societate

Lucian Mîndruță: Lăsăm minoritatea care strigă să decidă pentru majoritatea care oftează acasă?

psnews.ro

Duminică, într-o postare pe pagina sa de Facebook, jurnalistul Lucian Mîndruță îi îndeamnă pe internauți să meargă la vot. „Lăsăm minoritatea care strigă să decidă pentru majoritatea care oftează acasă?”, întreabă Lucian Mîndruță.

„Buna dimineata!
Ii mai stiti pe-aia care ziceau ca „a furat, dar a si facut”?
Dar pe aia care strigau ca masca e botnita?
Pe cei care isi cautau mereu un stapan: „e om mare, noi suntem mici, maica”?
Pe cei care-au fost la mitingul anti 5G?
Care au dat share fara numar la poze cu Bill Gates uneltind cu Soros? Care acum zic ca UE e URSS pe stil nou, Romania colonie si aliatii nostri, o greseala?
Ei, astia toti merg la vot azi.
Ii lasam singuri, ca ne e scarba de compania lor?
Lasam minoritatea care striga sa decida pentru majoritatea care ofteaza acasa?”, scrie Lucian Mîndruță pe pagina sa de Facebook.

Amintim că peste 900.000 de români au votat duminică, până la momentul publicării acestei știri, ceea ce înseamnă o prezenţă de 7,68 %. În Bucureşti, prezenţa la ora 11.00 era 7,50 %.

Prezenţa în mediul urban este considerabil mai mare decât în mediul rural, diferenţa fiind de aproape 200.000 de alegători. La alegerile parlamentare din 2016, prezenţa la vot la închiderea urnelor a fost 39,49%. Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale din 2019 a fost 47,66% în primul tur, iar la localele de anul acesta a fost 46%.

1 comentariu la “Lucian Mîndruță: Lăsăm minoritatea care strigă să decidă pentru majoritatea care oftează acasă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *