Skip to content
Puterea Știrilor Video

Lucian Mîndruță, previziuni înainte de referendum: Va face cvorum. PSD va încerca legal să nu-i asigure suficientă prezență

http://inquamphotos.com/

Jurnalistul Lucian Mîndruță, invitat la ediția video ”Puterea Știrilor” a vorbit, printre altele, și despre decizia președintelui Klaus Iohannis de a organiza referendum pe justiție chiar în ziua alegerilor europarlamentare din 26 mai.

Astfel, Mîndruță a susținut la ”Puterea Știrilor” că, în opinia sa, ”acest referendum va fi adoptat, va face cvorum”, iar PSD va încerca legal să nu îl treacă.

”Acesta este un referendum cu care o să ne distrăm pentru că are niște teme foarte suculente. Conține cuvântul a”interzicere”. E foarte deștept făcut. Este făcut de niște specialiști în programare neuro-lingvistică. Românului îi place să interzică. E mort după treaba asta(…) O să le placă să interzică amnistia și grațierea. 

Eu cred că acest referendum va fi adoptat, va face cvorum. Uitați-vă că e din ce în ce mai multă lume hotărâtă să iasă la vot. Nu economia te îmăinge din spate, ci pur și simplu faptul că a devenit, după părerea mea, destul de uncool.(…)

PSD va încerca legal să nu treacă referendumul, dar va fi destul de dificil pentru că dacă vor încerca să nu îl treacă, să nu îi asigure suficient de multă prezență, riscă să își piradă din voturile lui. Va fi neplăcut. O să ne distrăm” a delcarat Lucian Mîndruță la Puterea Știrilor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *