Skip to content
Politică

Lucian Morar (PMP) – Celelalte partide îşi doresc în continuare funcţii şi pensii

Facebook/Lucian Morar

Candidatul PMP Maramureş la Senatul României, Lucian Morar, afirmă că partidul său este singurul care a solicitat în mod real eliminarea pensiilor speciale şi reducerea numărului de parlamentari la 300, ceilalţi politicieni dorindu-şi în continuare funcţii şi pensii.

În 6 decembrie ai șansa să trimiți în Parlament oameni care să te reprezinte. Avem obiective comune: fără pensii speciale pentru politicieni; reducerea numărului de parlamentari la 300.

De 3 ani am depus aceste proiecte în Parlament. Sunt blocate în camera decizională. Suntem singurul partid care ne dorim cu adevărat să impunem aceste legi. Restul doar mimează. Am propus un pact public pentru susținerea reducerii numărului de parlamentari și anularea pensiilor speciale. Niciun partid nu a semnat pactul!!! își doresc în continuare funcții și pensii!

Prezența noastră în Parlament este garanția că lupta împotriva nedreptăților va continua! Votează candidații PMP MARAMUREȘ!”, a scris Lucian Morar pe pagina sa de Facebook, candidat aflat pe poziţia a 4-a pe buletinul de vot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *