Skip to content
Politică

Lucian Morar (PMP): Demagogia USR şi PSD, o hoţie de încredere

facebook/lucian morar

Candidatul PMP la Senatul României, Lucian Morar, consideră că gestul făcut de liderii USR şi PSD de a demisiona din Parlament, astfel încât să nu mai beneficieze de pensiile speciale, este o demagogie, care are rolul de a fura încrederea oamenilor.

Circ și demagogie

Singura Lege de renunțare la pensiile speciale, trecută de Senat încă din 2019 este proiectul PMP

Demisionează de imagine în loc să voteze legea

Demagogia USR și a liderilor PSD Ciolacu și Simonis, care și-au anunțat demisia din Parlament cu penultima zi a acestui mandat, pe motiv că așa renunță la pensiile speciale, este o hoție de încredere. NU pierd niciun privilegiu!

Acesta se pierde pentru toți aleșii prin Lege! Legea de renunțare la pensiile speciale pot să o voteze mâine, dacă ar dori. SINGURA lege care a TRECUT de Senatul României privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari a fost în 6 februarie 2019. Lege a fost propusă de PMP”, scrie Morar pe pagina sa de Facebook.

El cere introducerea pe ordinea de zi a iniţiaitvei prin care se vor elimina beneficiile de care beneficiază aleşii:

Mai e nevoie de UN SINGUR VOT pentru a elimina pensiile speciale. Acest VOT trebuie dat până pe 6 decembrie în Camera Deputaților. Pensionarilor le sunt furați banii și risipiți în pensii speciale create pentru politicieni. Iar unii fac bravură ieftină cu demisii electorale la televizor!

Puneți pe ordinea de zi a Camerei Legea privind eliminarea pensiilor speciale și faceți dreptate pentru români.

Aceasta este: http://www.cdep.ro/proiecte/2019/000/40/2/se35.pdf, singura lege adoptată de Senat și blocată în Camera Deputaților condusă de Președintele PSD.

Toți mint, nu există voința politică pentru a elimina pensiile create prin FURT!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *