Skip to content
Alegeri

Lucian Morar (PMP): Tăiați subvențiile partidelor politice. Plătiți persoanele cu handicap și asistenții personali

Facebook

Primarul PMP al orașului Ulmeni (Maramureș), Lucian Morar, care candidează pentru un loc în Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie atrage atenţia asupra situaţiei dificile în care se găsesc persoanele cu handicap.

Tăiați subvențiile partidelor politice.
Plătiți persoanele cu handicap și asistenții personali.
Statul a plătit anul acesta aproape 40 de milioane de euro subvenții la partidele politice. Sumele aproape se tripleaza cu campania de la locale și cresc exponențial cu cele care vor fi rambursate după campania de la Parlamentare.
În această risipă a banului public, persoanele cu handicat și însoțitorii nu și-au primit indemnizațiile. În unele cazuri restanțele sunt de 3 luni. Oamenii au credite la bănci, restanțe la utilități, le este greu să-și ducă traiul de azi pe mâine.
La aceștia v-ați gândit, domnilor liberali? Ați promis că vor primi banii săptămâna trecută! I-ați uitat. Cum o faceți de 3 luni! Vă cer să faceti de urgență o rectificare bugetară pentru plata tuturor restanțelor și să acoperiți necesarul de plăți până la finalul anului„, scrie pe pagina de Facebook Lucian Morar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *