Skip to content
Alegeri

Lucian Morar (PMP): Toate pensiile trebuie mărite cu 500 de lei. Majorarea trebuie să fie echitabilă

facebook/lucian morar

Primarul PMP al orașului Ulmeni (Maramureș), candidat pentru un loc în Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie, a transmis printr-un mesaj pe Facebook că „toate pensiile trebuie majorate cu 500 de lei”.

Candidatul PMP este de părere că „trebuie să fim corecți cu cei care au cea mai mare nevoie de majorarea pensiilor”. El susține ca „toți oamenii să primească aceeași sumă pentru că la fel platesc pe o pâine sau pe un algocalmin și cel cu pensie mică și cel cu pensie mare”.

❗Majorarea TUTUROR PENSIILOR cu 500 de lei

Pensiile trebuiau majorate anul acesta cu 40%. O decizie pe care Guvernul nu a pus-o în practică, motivând că nu sunt bani la buget.

O majorare cu 40% poate împovăreaza bugetul, dar CER GUVERNULUI adoptarea unei alte soluții. ❗ECHITABILE❗Majorarea tuturor pensiilor cu 500 de lei.

📢Va primii 500 de lei la pensie și cel care are 1200 de lei, dar și cel cu pensia de 7000 de lei. Pentru că la fel platesc pe o pâine sau pe un algocalmin și cel cu pensie mică și cel cu pensie mare.

🛑Prin a acorda o majorare în procente, nu faci altceva decât să crești discrepanțele între pensionari. 20% la o pensie de 1000 de lei înseamnă 200 de lei în plus. La o pensie de 4000 de lei, 20% înseamnă 800 de lei. ❗NU FAVORIZAȚI TOT PENSIILE MARI!

❗❗Să fim corecți cu cei care au cea mai mare nevoie de majorarea pensiilor!”, a spus Lucian Morar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *