Skip to content
Politică

Lucian Romașcanu (PSD): Noi ne dorim anticipate. Acest parlament trebuie resetat. Nu prea văd cum ne așezăm la masă cu doamna Turcan

Facebook

Senatorul PSD Lucian Romașcanu a reiterat luni seara faptul că social-democrații vor alegeri anticipate și respins o intrare la guvernare cu echipa lui Florin Cîțu.

Cine trebuie să ia în calcul, este cel legitimat de cele mai multe voturi ale românilor și acela este președintele Klaus Iohannis. Marcel Ciolacu a spus-o deja, că s-a pierdut momentul. Dacă imediat după alegeri Iohannis avea minima responsabilitate să se gândească la faptul că avem 4 ani fără alegeri, puteam face reformă constituțională și administrativă. Momentul este depășit, nu prea văd cum ne așezăm la masă cu doamna Turcan.

Declarația fermă a mea este că nu aș intra într-o guvernare cu PNL. Noi ne dorim anticipate. Acest parlament trebuie resetat. Distribuția actuală este cvasiimposibilă pentru guvernare și vedeți ce se întâmplă”, a declarat Lucian Romașcanu, la B1 TV.

PSD refuză și o intrare la guvernare în actuala configurație parlamentară. „Ca să iei guvernarea trebuie să ai o stabilitate politică, parlamentară, care să susțină guvernul. Imaginați-vă cum ar fi o guvernare minoritară, PSD, cu distribuția din Parlament, din acest moment. De asta vorbim despre alegeri anticipate”, a mai transmis Romașcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *