Skip to content
Politică

Lucian Șova, dezvăluiri incendiare după demisia din Guvern, în emisiunea Dosar de politician

ziuanews.ro

Lucian Șova, ministrul Transporturilor propus spre revocare, care și-a dat demisia joi, a declarat la „Dosar de politican”, emisiunea moderată de Silviu Mănăstire, că, atâta vreme cât nu există o decizie oficială a vacantării postului, publicată în Monitorul Oficial, va continua să-și exercite funcția.

Cât privește situația sa în care este revocat de partidul care l-a propus, Lucian Șova a răspuns că „nu m-a certat nimeni și nu m-a supărat nimeni. S-a decis în Cex și numirea și revocarea. Am acelasi respect si supunere față de ambele decizii.”

Totodată, ministrul în exercițiu a subliniat că România va avea în următoarea perioadă ministru al Tranporturilor, deci guvernarea va funcționa sub acest aspect.

Ministrul încă în funcție spune că și-a îndeplinit angajamentele și își va îndeplini atribuțiile ca și până acum, atâta vreme cât nu este eliberat de responsabilitățile de ministru al Transporturilor.

Lucian Șova spune că va merge la birou ca în orice zi obișnuită, de la 8 dimineața la aproximativ 8 seara.

La observațiiile lui Silviu Mănăstire că procedura tehnica de eliberare este în curs și că se află într-o situație delicată față de PSD, ministrul a răspuns că și-a depus demisia la cererea PSD din respect, dar că va lucra în aceste zile grele ca și până acum, că va lua deciziile sale de adminsitrator cu responsabilități mari zilnic, pentru 55 de mii de subordonați.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *