Skip to content
Politică

Lucian Șova iese la rampă: Le transmit celor interesați că eu sunt ministrul Transporturilor și fac apel la responsabilitate în declarații

ziuanews.ro

Lucian Șova a susținut joi o conferință de presă pe care a început-o cu precizări legate de statutul său, dată fiind dezbaterea din spațiul public privind situația din Ministerul Transporturilor.

El a avut un mesaj pentru cei interesați și pentru cei care dezbat acest subiect.

Transmit celor interesati ca eu sunt Lucian Șova și sunt ministrul Transporturilor. Fac apel la toți cei care dezbat acest subiect să manifeste responsabilitate cu priviri la afirmații și interpretări”, a afirmat Șova, potrivit Hotnews.ro

Mai mult: acesta a susținut că orice interpretare poate crea prejudiciu celor 55.000 de angajați din subordinea sa și pentru milioane de utilizatori ai infrastructurii.

Recunosc dreptul partidului de guvernământ să facă nominalizări la conducerea oricărui minister. Niciodată comitetul executiv sau președintele partidului nu vor avea dreptate doar când fac o nominalizare în legătură cu mine și ar putea să nu aibă dreptate când fac o nominalizare cu alt coleg de partid”, a spus acesta, în conferința de presă susținută la sediul ministerului.

Însă, „până la apariția unui decret prezidențial de eliberare din funcție sunt Lucian Șova, sunt ministrul transportului, știu bine ce fac și fac bine ce știu”, a subliniat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *