Skip to content
Politică

Lucian Șova rupe tăcerea: detalii grave privind contractele cu autostrăzi

ziuanews.ro

Lucian Şova, ministrul demisionar al Transporturilor, a declarat că, de fapt, cauza pentru care nu sunt gata mai multe autostrăzi este administrarea deficitară a contractelor cu antreprenorii din domeniu.

„N-avem mai multe autostrăzi, pentru că toate contractele cu autostrăzi au fost administrate necinstit de cei care trebuiau să le administreze. Toţi cei care reprezentau statul trebuiau să creeze condiţiile ca antreprenorii să lucreze”, a afirmat Lucian Şova, ministrul demisionar al Transporturilor, joi seara, la un post de televiziune.

Oficialul de la Transporturi s-a referit la faptul că trebuiau îi evalueze corect, să îi monitorizeze, să le elibereze amplasamentele.

Pe toate şantierele de autostrăzi şi de căi ferate din România nu mai există nicio barieră administrativă în calea antreprenorilor să lucreze, dar şocul a fost foarte mare, pentru că s-au trezit într-o situaţie până acum, când câştigau bani din revendicări, fără a lucreze”, a detaliat Şova, la emisiunea Dosard e politician, moderată de jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire.

1 comentariu la “Lucian Șova rupe tăcerea: detalii grave privind contractele cu autostrăzi

  1. nu-mi place sova, dar, este absolut correct comentariul! nici-unul dintre ministrii de la transporturi nu si-a indeplinit sarcinile de serviciu din ’90 incoace! asta ca sa nu mai vorbim de CNADNR care da de pamant in fiecare an cu bugetu’ si, nemultumita (ca autoritate publica), mai angajeaza si credite de cca. 5 miliarde lei noi/an!! I-a intrebat vreodata cineva ce au facut cu banii? alooooo, curtea de conturi a Romaniei, parchetarii, se aude???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *