Skip to content
Magazin Sport

Lucio, cel mai tânăr Lucescu – nepotul lui Răzvan şi strănepotul lui Mircea. Antrenorul Turciei aşteaptă să devină pentru a doua oară străbunic

Antrenorul echipei naţionale a Turciei, Mircea Lucescu, a afirmat, luni, că aşteaptă ca în zilele următoare să devină pentru a doua oară străbunic, soţia lui Matei, fiul lui Răzvan Lucescu, urmând să nască o fetiţă.

Lucescu a primit luni titlul de cetăţean de onoare al oraşului Bucureşti în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Teatrul Odeon, în sală fiind prezent şi primul său strănepot, Lucio, băieţelul nepoatei sale, Marilu.

„Deocamdată, dedic acest titlu strănepotului Lucio, strănepoata aşteptăm să se nască. Normal că am emoţii, zilele astea, şi astăzi ar putea să se nască, şi mâine. Nu eu m-am gândit la nume, părinţii, bineînţeles că şi Răzvan are emoţii, el e în prim-plan, pentru că el e bunicul, eu sunt în planul doi. Toţi copiii ar trebui să facă sport, pentru că asta înseamnă mai puţine spitale. Cu cât stau mai mult afară cu atât e mai bine pentru noi, pentru tineretul nostru, pentru viitorul lor. Noi, în toată familia noastră, ne-am căsătorit la 21 de ani, şi eu şi Răzvan şi Matei şi sperăm că şi Lucio va face la fel, pentru că acest lucru conferă responsabilitate foarte mare şi viaţa de familie este cea mai importantă, cea mai plăcută”, a spus Lucescu, conform News.ro.

Tehnicianul a rememorat momentele din tinereţea sa, pe vremea când activa ca junior: „Când vezi că visele ţi se împlinesc, satisfacţia este enormă. Nimeni nu îţi dă, trebuie să te lupţi pentru ceea ce ai vrut să faci. Să vrei să fii numărul unu este cel mai greu din lume. Bucureştiul este oraşul meu, am bătut mahalalele Bucureştiului cu piciorul, în centru intram mai greu. Eu m-am bazat întotdeauna pe respectul faţă de ceilalţi, cred că este esenţial într-o confruntare. Şi important e să nu renunţi niciodată, să
revii după momentele grele pentru că în momentele frumoase toată lumea te înconjoară. Am spus-o mereu, preţul victoriei este invidia, iar preţul înfrângerii este singurătatea şi cel mai greu este când eşti singur”.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *