Lucrări lansate la prima parcare de lungă durată de pe centura Capitalei

Sursă foto: Facebook / Irinel Ionel Scriosteanu

Lucrările pe șantierul Lotului 1 al lărgirii la 4 benzi a Centurii București, între Autostrada București – Pitești A1 și Pasajul Domnești, au fost lansate, fiind finalizată așternerea stratului de uzură din beton rutier în zona parcării de lungă durată de la km 54+765, care este prima parcare de lungă durată de pe centura Capitalei, destinată inclusiv autocamioanelor, anunță autoritățile.

Conform discuțiilor avute cu antreprenorul, această lucrare va fi finalizată și dată în trafic până în prima parte a lunii aprilie.

Referitor la Lotul 2 pe acest sector de Centură, cuprins între Domnești și DN5, se află în curs de obținere ultimul aviz necesar autorizării lucrărilor, iar în luna martie, antreprenorul va începe organizarea de santier și lucrările în teren.

Amplasamentul lucrărilor aferente Lotului 1 se află în zona de sud a Centurii Capitalei, pe sectorul cuprins între A1 (km 55+520) și km 54+700, inclusiv parcarea de lungă durată de la km 54+765, pe teritoriul următoarelor unități administrative: Municipiul București, comuna Domnești și comuna Chiajna din județul Ilfov.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL