Lucrările la Drumul Apusenilor, cel mai spectaculos traseu din judeţul Bihor, finalizate

pod prahova DN1
Sursa foto: Direcția Regională de Drumuri și Poduri București

Lucrările la Drumul Apusenilor, cel mai spectaculos traseu din judeţul Bihor, au fost finalizate şi recepţionate. Valoarea contractului a depăşit 180 de milioane de lei, pentru cele trei sectoare de drum care au fost reabilitate.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Mircea Mălan, a anunţat, luni, finalizarea şi recepţionarea lucrărilor.

La eveniment au fost invitaţi Cornel Popa şi Pásztor Sándor, foşti preşedinţi ai CJ Bihor, în mandatele cărora a fost iniţiat proiectul şi au fost demarate lucrările.

 

”Este un proiect foarte important pentru judeţul nostru din mai multe motive. Acest drum face legătura între două zone turistice importante, Valea Crişului Repede şi Depresiunea Beiuşului. De asemenea, pune în valoare câteva obiective turistice importante, de la Izvorul Minunilor şi staţiunea Stâna de Vale, la cascadele minunate de pe marginea acestui drum, cum sunt Cascada Vălul Miresei, Cascada Iadolina, dar şi Barajul Leşu. Mulţi dintre cei care vin aici cu siguranţă vor investi în această zonă turistică importantă a judeţului nostru”, a declarat Mircea Mălan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor, citat într-un comunicat de presă.

 

Potrivit datelor transmise de CJ Bihor, Traseul Drumului Apusenilor din judeţul Bihor are o lungime totală de 56,3 kilometri şi cuprinde trei sectoare de drumuri judeţene:

DJ 764A Beiuş – Stâna de Vale, în lungime de 26,16 km,
DJ 108J Stâna de Vale – Remeţi, în lungime de 17,215 km
DJ 108K Remeţi – limită judeţ Cluj, în lungime de 12,893 km.

 

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: