Skip to content
Politică

Care este "ingredientul" găsit de Ludovic Orban pentru victoria lui Iohannis

Ludovic Orban pare să fi găsit „ingredientul” necesar victoriei lui Klaus Iohannis în alegerile prezidențiale. Acesta a lansat astăzi un apel public prin intermediul căruia i-a chemat la vot pe toți votanții de dreapta, precizând că speră ca în turul al doilea să funcționeze „valul anti-PSD”.

„Îi chemăm la vot pe toți alegătorii care sunt ca orientare de centru-dreapta și dreapta, prin mesaje foarte clare că dreapta asigură dezvoltarea României, că susține reducerea taxelor, susține investițiile, susține mediul de afaceri. Am făcut o analiză a atitudinii alegătorilor față de cei doi candidați și am constatat că gradul de respingere a lui Victor Ponta este de 56% și a lui Klaus Iohannis de 42%. Lumea s-a săturat de corupție, de minciună și am constatat că se ridică valul anti-PSD, care sperăm să funcționeze.”

Ludovic Orban a anunțat și care vor fi deciziile PNL cu privire la performanța fililalelor locale la primul tur de scrutin.

„Am decis să avem întâlniri zonale. Am identificat câteva măsuri pentru a maximiza rezultatul din turul II. Măsurile sunt de mobilizare la vot, de transmitere de mesaje de către liderii locali.”

Ludovic Orban a subliniat încă o dată că unitatea ACL nu este în pericol, confirmând și că liderul PPE va fi la București înainte turului al doilea de scrutin.

„La ora actuală suntem un singur martid, marele partid de dreapta PNL. Fiecare filială jduețeană și-a făcut o analiză foarte serioasă și care corespunde cu propunerile noastre. Dreapta s-a unit și acționăm ca o singură forță politică.”

1 comentariu la “Care este "ingredientul" găsit de Ludovic Orban pentru victoria lui Iohannis

  1. Auzi, slugoiul generalului cica a facut el un studiu, asa deontolog cum e el, si i-a iesit 56 la 42 pentru Iohannis. Bine, lasand la o parte ca uita doua procente pe drum, cat de nebun sa fii sa vii cu aberatii din astea la nici doua zile dupa ce electoratul a votat 40 la 30 pentru Ponta ??? Adica echivalentul aritmetic al unui scor de 57 la 43 pentru Ponta ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *