Skip to content
Politică

Ludovic Orban a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal,  Ludovic Orban, s-a înscris în cursa internă din PNL pentru Primăria Capitalei. Acesta și-a depus candidatura la organizația de București a partidului.

Ludovic Orban a declarat că își dorește să fie primarul Capitalei deoarece Bucureștiul merită să fie cu adevărat o capitală europeană.

”Mi-am depus candidatura pentru că vreau să punem capăt unei administrații leneșe și corupte care a dus Bucureștiul în stare de colaps. Actuala administrație este măcinată de corupție, de haos și dezorganizare. Eu vreau să redau Bucureștiului statutul pe care îl merită, acela de Capitală europeană”, a declarat Ludovic Orban, potrivit obiectiv.info.

2 comentarii la “Ludovic Orban a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei

  1. Pai intai sa spuna bucurestenilor ce a facut cand a fost viceprimar. Sau crede cineva ca sluga primarului Basescu poate fi peste Basescu ?

  2. Cred ca nu stie ce este cu el. Acest personaj s-a dovedit incapabil-doar capabil cantand la mandolina. Oprescu a facut mult pentru capitala iar Orban o sa faca NIMIC. La asta se pricepe cel mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *