Skip to content
Politică

Ludovic Orban a obținut susținerea a încă unei organizații județene. Eugen Pîrvulescu, încă un mandat la conducerea PNL Teleorman

libertatea.ro

Organizaţia PNL Teleorman îl susţine pe Ludovic Orban la preşedinţia partidului, o moţiune în acest sens fiind votată joi, la finalul conferinţei judeţene de alegeri.

Senatorul Eugen Pîrvulescu a câştigat un nou mandat de preşedinte al PNL Teleorman, la alegerile de joi. „Voi susţine competenţa întotdeauna în partid, tocmai de aceea astăzi va rezulta un Birou (Politic Judeţean, n.r.) care să poate să ducă mai departe o politică a PNL.

Aveţi încredere că vom lua cea mai bună decizie, ca investiţiile din Teleorman să fie aduse de către PNL. Vă mulţumesc încă o dată, din suflet„, a spus Eugen Pîrvulescu, după anunţarea rezultatelor de la alegerile interne din filială.

La conferinţa de alegeri de la PNL Teleorman au fost prezenţi preşedintele PNL Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele Rareş Bogdan, lideri ai partidului, printre care Alina Gorghiu, Violeta Alexandru, Ionel Dancă, Virgil Guran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *