Skip to content
Alegeri Politică

FOTO Ludovic Orban a votat pentru a fi sigur că România „va fi condusă de oameni cinstiţi, corecţi, care respectă legea, şi nu de hoţi”

Inquam Photos / George Calin

Liderul PNL Ludovic Orban a votat duminică la o secţie de votare din judeţul Ilfov, spunând că a votat pentru a fi sigur că România „va fi condusă de oameni cinstiţi, corecţi, care respectă legea, şi nu de hoţi”. El a precizat că a votat şi la alegerile europarlamentare, şi la referendum, potrivit News.ro.

                        Inquam Photos / George Calin

Mi-am exercitat dreptul constituţional la vot, atât la referndumul convocat de preşedintele Klaus Iohannis, cât şi la alegerile europarlamentare. Am votat ca să fiu sigur că România va fi condusă de oameni cinstiţi corecţi, care respectă legea, şi nu de hoţi. Am votat ca să fiu sigur că Guvernul nu va mai putea emite ordonanţe de urgenţă  în care să calce în picioare drepturile fundamentale ale cetăţenilor. Am votat ca să fiu sigur că România va rămâne un  stat european, care să fie bine reprezentat în Parlamentul European„, a declarat Orban după vot.

În ceea ce priveşte prezenţa la vot, el a precizat că „advăraţii deţinători ai puterii publice în România sunt cetăţenii români”.

                                                                       Inquam Photos / George Calin

Votul este cea mai  puternică armă pe care o are la disppoziţie fiecare cetăţan român. Sunt convins că românii nu se vor lăsa manipulaţi, intimidaţi şi îşi vor exercita dreptul de vot. (…) Am încredere că referendumul va trce, că se va întruni cvorumul„, a afirmat Ludovic Orban.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *