Skip to content
Politică

ACL cere demisia Guvernului

ACL cere demisia Guvernului Ponta pentru că nu a înființat secții de votare suplimentare în diaspora, pentru ca toți românii să poată vota.

Vicepreședintele PNL Ludovic Orban a declarat că Victor Ponta iese acum din scenă „pe ușa din spate”

„Victor Ponta iese din scenă într-un mod ruşinos, pe uşa din spate, provocând cea mai mare umilinţă care a fost vreodată provocată României. Să faci apel la forţele de ordine din alte ţări pentru a împidica cetăţenii români să-şi exercite dreptul de vot arată nu responsabilitate, nu dragoste de cetăţenii tăi, ci o ură viscerală faţă de aceşti oameni”, a declarat Ludovic Orban.

Vicepreședintele PNL a mai declarat că ACL este solidar cu românii care se manifestă în țară cu scopul de a susține drepturile celor din diaspora și le cere să rămână calmi în fața Guvernului Ponta.

„Îi rugăm să fie cât se poate de democraţi şi de civilizaţi chiar dacă Guvernul Ponta s-a purtat cu românii ca un bădăran”, a adăugat Ludovic Orban.

Nu în ultimul rând, Ludovic Orban a mai spus că nu este îndeajuns demisia lui Ponta şi a lui Meleşcanu.

„Victor Ponta defila cu sloganul «Mândrii că suntem români»”, eu le spun: Să vă fie ruşine că v-aţi bătut joc de români”, a conchis Ludovic Orban.

3 comentarii la “ACL cere demisia Guvernului

  1. Desigur, sa demisioneze, sa vina la conducere, Udrea, Ialomitianu, Videanu, Predoiu, Duta, Blejnar, si altii. Sa nu stea prea mult pe tusa ca se termina rezervele. De aceea si pamantul este rotund, ca sa ne intoarcem de unde am plecat.

  2. Graba aceasta la guvernare nu este de bun augur, pripeala fara rost.Trebuiesc lasati sa dovedeasca-nu au cum- ca promisiunile din campanie nu au fost miniciuni.Romanii se conving mai greu, dar cand sunt convinsi ,nu-i mai intorci din drum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *