Skip to content
Politică

Ludovic Orban anunță: Miniștrii vor fi audiați în comisiile parlamentare în intervalul 11.00 – 14.00. E timp suficient

Inquam Photos/Octav Ganea

Miercuri, într-o declarație de presă, președintele PNL Ludovic Orban a precizat că miniștrii propuși pentru a face parte din Guvernul Cîțu vor fi audiați în comisiile parlamentare de specialitate miercuri, între orele 11.00 și 14.00, iar ședința de plen pentru votul de învestitură va avea loc începând cu ora 15.00.

„Audierile în comisii se vor face între orele 11.00 și 14.00, iar ședința de plen va începe la orele 15.00. Nu sunt numai trei ore de audieri. Audierile se derulează… Sunt comisii care trebuie să audieze doi miniștri. Nu vor fi suprapuneri, dar va fi timp suficient pentru audieri. Nu am limitat durata audierilor. E timp suficient.

Orice parlamentar poate adresa întrebări miniștrilor. Durata stabilită la audierea miniștrilor din Guvernul Grindeanu a fost de 30 de minute și parlamentarilor nu li s-a propus să pună întrebări. Așa ceva nu se va întâmpla”, a declarat Orban.

 

1 comentariu la “Ludovic Orban anunță: Miniștrii vor fi audiați în comisiile parlamentare în intervalul 11.00 – 14.00. E timp suficient

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *