Skip to content
Politică

Ludovic Orban: Boicotul PSD şi Pro România arată că sunt interesaţi doar de socotelile electorale

Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, că „boicotul” PSD şi Pro România de la plenul reunit al Parlamentului arată că cele două partide sunt interesate doar de „socotelile electorale„.

Nu mai aduc aminte în ultimii 30 de ani să se fi întâmplat aşa ceva, şi anume şedinţa de învestire a unui guvern să fie boicotată efectiv de două partide politice care în felul acesta arată clar lipsa totală de înţelegere faţă de nevoile României, lipsa totală de respect faţă de nevoile românilor şi arată că nu interesează decât socotelile electorale sau toate prostiile pe care le fac cei care încă exercită puterea după demiterea prin moţiunea de cenzură, fiind părtaşi la toate nenorocirile care se întâmplă astăzi în toate ministerele şi la Palatul Victoria„, a spus Orban, în plenul reunit al Parlamentului, citat de agerpres.ro.

" "
" "

El i-a felicitat pe parlamentarii USR, ALDE, PMP, UDMR, minorităţilor naţionale şi pe cei care au decis să susţină Cabinetul său.

Venim după o moţiune de cenzură care a pus capăt unei guvernări care a făcut mult rău. Trebuie să trecem de acest moment şi să începem un drum al reconstrucţiei, al dialogului, care să reaşeze România pe traiectoria euroatlantică„, a afirmat Orban.

Premierul desemnat a arătat că mandatul Guvernului său este unul scurt şi că obiectivele pleacă de la această „constrângere”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *