Skip to content
Politică

Ludovic Orban: Când voi fi convins că PNL a devenit o carcasă, sunt gata să creez o construcţie politică

captura

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a afirmat duminică seară că atunci când va fi convins că PNL „a devenit o carcasă care nu mai are nicio legătură cu partidul istoric”, va fi gata să creeze o nouă construcţie politică care să continue trecutul Partidului Naţional Liberal.

Când voi fi convins că PNL-ul a devenit o carcasă care nu mai are nicio legătură cu partidul istoric, sunt gata inclusiv să creez o construcţie politică care să continue trecutul Partidului Naţional Liberal, pentru că în momentul de faţă, cei care conduc astăzi partidul nu au nicio legătură cu Partidul Naţional Liberal şi n-au nicio legătură cu lucrurile în care eu cred. Întotdeauna am susţinut lucruri fundamentale care au făcut parte din istoria Partidului Naţional Liberal şi la care nu avem voie să renunţăm„, a declarat Ludovic Orban, la postul de televiziune Realitatea Plus.

El a precizat că este un „politician atipic” care şi-a construit cariera prin muncă, efort şi devotament faţă de oamenii simpli.

Eu sunt un politician atipic, eu nu mi-am construit cariera încercând să mă pun bine cu mărimile, cu serviciile, eu mi-am construit toată cariera numai prin muncă, prin efort, prin devotament faţă de oamenii simpli, prin reprezentarea intereselor oamenilor simpli, a celor fără putere. Aşa mi-am construit eu cariera, inclusiv în interiorul partidului. Oamenii ţin la mine, oamenii au fost lângă mine şi m-au susţinut pentru că şi eu am fost alături de ei„, a mai spus preşedintele Camerei Deputaţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *