Skip to content
Politică

Ludovic Orban: Carmen Dan recidivează în folosirea abuzivă a funcției

Ludovic Orban

Ludovic Orban îi cere lui Carmen Dan să nu mai folosească abuziv funcția și să înceteze imediat „represaliile” la adresa românilor revoltați de PSD. Reacția liderului PNL vine după ce ministrul de Interne a amenințat că intenționează să sesizeze Parchetul legat de violențele de la mitingurile PSD.

Sluga obedientă și ticăloasă a lui Dragnea de la Interne, Carmen Dan, recurge în mod abject la anchetarea manifestanților anti-PSD pentru a intimida oamenii care protestează legitim și pașnic împotriva guvernării lor dezastruoase. Infractorul-șef al PSD, Liviu Dragnea, pozează absurd și penibil în victima unor asasini și bătăuși închipuiți în timp ce folosește jandarmeria și toate forțele de ordine ale statului pentru a-l apăra de revolta oamenilor care s-au săturat de o guvernare care de doi ani și jumătate face legi doar pentru eliberarea infractorilor din pușcării”, a afirmat Orban, într-un comunicat de presă.

Președintele PNL a adăugat că ministrul de Interne își folosește funcția împotriva cetățenilor care protestează pașnic la manifestații.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a atins culmea josniciei în această funcție care ar trebuie să apere drepturile și libertățile cetățenilor la manifestare liberă și pașnică a nemulțumirilor lor față de guvernarea țării. În schimb, Carmen Dan recidivează în folosirea abuzivă a funcției de ministru de Interne împotriva unor cetățeni care protestează pașnic și trece de la folosirea forței împotriva lor așa cum s-a întâmplat anul trecut la mitingul din 10 august la amenințări cu plângeri penale care să-i bage în închisoare pe cei care huiduie împotriva lui Dragnea și a infractorilor din PSD”, a explicat Orban.

Acesta a mai spus că Ministerul de Interne „nu e la dispoziția lui Dragnea, nici a diversiunilor acestuia, ci a românilor”

Nimeni nu a văzut presupusele violențe clamate de Dragnea. De altfel, liderul PSD este într-un delir al minciunilor și al scenariilor de cea mai joasă speță cu care încearcă să-și acopere prăbușirea și izolarea de români și de partenerii europeni ai României. Vreau să transmit un avertisment foarte serios pentru Liviu Dragnea și acoliții lui care se folosesc de instituțiile statului împotriva cetățenilor: să înceteze imediat orice formă de intimidare și de represalii împotriva celor care protestează pașnic în această țară! Închipuirea a tot felul de amenințări pentru a vă apăra cu toate forțele de ordine pe care le aveți la dispoziție de revolta oamenilor cinstiți are un singur leac, votul cetățenilor din 26 mai, când românii vor vota pentru a scăpa România de infractori și de PSD. De ceea ce vă este frică, nu scăpați!”, a conchis liderul liberal, potrivit hotnews.ro..

Reacția acestuia vine în contextul în care ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunțat marți, la Oradea, că structurile de poliție și de jandarmerie identifică persoane și „vizualizează imaginile” pe care le dețin de la mitingurile PSD pentru sesizarea Parchetului, motivând că s-a depășit planul contravențional și s-a trecut în cel penal. Ea a explicat că nu este nevoie să existe victime ale agresiunilor pentru deschiderea unei investigații penale și a spus că se așteaptă să aibă sprijinul procurorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *