Skip to content
Politică

Ludovic Orban condamnă intenția PSD de a organiza secții separate de votare: Dragnea a fost odată condamnat pentru fraudarea referendumului

psnews.ro

Președintele PNL, Ludovic Orban reacționează în urma intenției anunțate de PSD de a organiza secții separate de votare pentru europarlamentare și referendum. Liberalul a declarat, joi, pentru PSNews.ro, că acest fapt denotă ”o gravă  formă de limitare a dreptului de vot al cetățenilor români”.

”Este o tentativă disperată de a împiedica exprimarea voinței cetățenilor români. Dragnea a fost odată condamnat pentru fraudarea referendumului. Prin această nouă tentativă recidivează, iar PNL  consideră această încercare a Guvernului ca o gravă  formă de  limitare a dreptului de vot al cetățenilor români”, a afirmat președintele PNL, Ludovic Orban.

Declarația președintelui PNL vine în contextul în care Mircea Draghici, coordonatorul campaniei electorale a PSD, a declarat, joi, că partidul aflat la guvernare va organiza secții de votare separate pentru europarlamentare și pentru referendum.

Legea nu ne permite decât secții de votare diferite. Aduceți-vă aminte că atunci când a fost organizat un referendum în paralel cu orice alt scrutin electoral au fost secții de votare diferite”, a anunțat Mircea Drăghici, coordonatorul campaniei pentru europarlamentare.

Mircea Drăghici a făcut acest anunț oficial joi, înaintea unei întâlniri cu liderii PSD din teritoriu pentru pregătirea campaniei electorale a PSD pentru alegerile parlamentare din 26 mai. La întâlnire participă și Liviu Dragnea și secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu. Detalii AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *