Skip to content
Politică

Ludovic Orban condamnă intenția PSD de a organiza secții separate de votare: Dragnea a fost odată condamnat pentru fraudarea referendumului

psnews.ro
" "

Președintele PNL, Ludovic Orban reacționează în urma intenției anunțate de PSD de a organiza secții separate de votare pentru europarlamentare și referendum. Liberalul a declarat, joi, pentru PSNews.ro, că acest fapt denotă ”o gravă  formă de limitare a dreptului de vot al cetățenilor români”.

”Este o tentativă disperată de a împiedica exprimarea voinței cetățenilor români. Dragnea a fost odată condamnat pentru fraudarea referendumului. Prin această nouă tentativă recidivează, iar PNL  consideră această încercare a Guvernului ca o gravă  formă de  limitare a dreptului de vot al cetățenilor români”, a afirmat președintele PNL, Ludovic Orban.

" "

Declarația președintelui PNL vine în contextul în care Mircea Draghici, coordonatorul campaniei electorale a PSD, a declarat, joi, că partidul aflat la guvernare va organiza secții de votare separate pentru europarlamentare și pentru referendum.

Legea nu ne permite decât secții de votare diferite. Aduceți-vă aminte că atunci când a fost organizat un referendum în paralel cu orice alt scrutin electoral au fost secții de votare diferite”, a anunțat Mircea Drăghici, coordonatorul campaniei pentru europarlamentare.

Mircea Drăghici a făcut acest anunț oficial joi, înaintea unei întâlniri cu liderii PSD din teritoriu pentru pregătirea campaniei electorale a PSD pentru alegerile parlamentare din 26 mai. La întâlnire participă și Liviu Dragnea și secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu. Detalii AICI.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *