Skip to content
Politică

Ludovic Orban, condiționare pentru Crin Antonescu la alegerile europarlamentare

facebook.com
" "

PNL nu are loc pe lista de europarlamentare şi pentru Crin Antonescu şi pentru soţia acestuia, Adina Vălean. O spune chiar preşedintele formaţiunii, Ludovic Orban, în cadrul unei emisiuni televizate, care a salutat o posibilă revenirea a lui Antonescu pe scena politică.

Încă nu ştiu cine va candida pentru Parlamentul European. Depunerea candidaturilor se face până în data de 1 octombrie, după data de 1 octombrie o să pot să dau răspunsurile. M-ar bucura dacă domnul Antonescu şi-ar depune candidatura, domnul Antonescu este un lider important al PNL, dar nu depinde de mine dacă va candida sau nu. Sigur că dacă va candida domnul Antonescu, nu cred că poate să candideze altcineva din familia domniei sale. Dar depinde, trebuie depuse candidaturile şi în funcţie de candidaturile care sunt depuse vom decide structura acestei liste”, a afirmat Orban, potrivit B1.ro.

" "

Orban a susţinut că a vorbit cu fostul preşedintele al liberalilor despre alegerile europarlamentare care vor avea loc anul viitor dar nu şi despre o posibilă candidatură.

Ne leagă o istorie îndelungată şi o prietenie, chiar dacă nu întotdeauna am avut poziţii politice similare şi uneori am avut poziţii politice diferite„, a spus Ludovic Orban.

1 comentariu la “Ludovic Orban, condiționare pentru Crin Antonescu la alegerile europarlamentare

  1. Crin Antonescu ar fi o figura interesanta, mai ales ca este si un orator incisiv…dar, probabil ca o va lasa pe consoarta sa sa „se exprime”, asa cum a facut si cand a preferat sa iasa cu totul din politica, atunci cand f. multi romani isi pusesera speranta in el! Are un soi de lasitate, chiar daca ar fi avut „resurse intelectuale” sa faca politica. Consoarta sa, Adina Valean este f. evanescenta la capitolul politica! Poate ca e mai „percutanta” si mai vizibila in alte domenii! Dar, se pare ca in „alaturarea” lor conjugala, cel care decide este ea, si nu Crin Antonescu. Asta poate sa spuna multe despre „taria de caraceter” a acestuia! In politica trebuie sa-si afle locul oameni puternici si responsabili, si in fapta si in decizii. PNL-ul de azi nu prea mai ofera mai nimic din cauza oamenilor, ma refer la lideri, care il populeaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *