Skip to content
Politică

Ludovic Orban consideră irelevantă candidatura premierului la șefia PSD: Țara arde şi Viorica Dăncilă se piaptănă. Asta e important pentru România?

psnews.ro

Ludovic Orban, președintele PNL și propunerea din statut a liberalilor pentru funcția de premier, a criticat într-o declarație de presă candidatura premierului Viorica Dăncilă, la șefia PSD. Liberalul consideră irelevant acest lucru și că ”important pentru România este să stopăm declinul dramatic provocat de actuala guvernare”.

Ţara arde şi Viorica Dăncilă se piaptănă. Asta e important pentru România? Important pentru România este să stopăm declinul dramatic provocat de actuala guvernare, degradarea imaginii României pe plan internaţional, să stopăm practic prăbuşirea economică care este provocată de acest Guvern. Astea sunt lucruri care ne preocupă pe noi, nu cine candidează la preşedinţia PSD. Oricine este preşedintele PSD, dacă îşi păstrează năravurile din ultimii 30 de ani, vor rămâne un partid toxic, un partid antidemocratic, antieuropean, un partid care acţionează împotriva interesului general al României„,  a declarat Ludovic Orban întrebat fiind  de jurnaliști despre  candidatura premierului la șefia PSD.

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Marţi, 11 iunie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *