Skip to content
Economie Politică

Ludovic Orban critică dur OUG 114: Este Ordonanţa prostiei și habarnismului guvernamental

Președintele PNL Ludovic Orban, prezent luni seara în emisiunea Dosar de Politician, moderată de Silviu Mănăstire, a discutat despre efectele  OUG 114 zisă și Ordonanța Lăcomiei, care a făcut ca toate prețurile și facturile să crească.

Ordonanţa prostiei și habarnismului guvernamental. Aproape tot ce am spus că se va întâmpla înainte de această Ordonanță se adevereşte.

Mănăstire: Dar de ce au făcut-o?

”Nu găsesc nicio explicaţie. Există o explicaţie dacă ne uităm la discursul lui Dragnea la consil naţional, care a trasa sarcina guvenrului ce ordonanţa să dea. ordonanţa e o aberaţie cap-coadă şi doar generează consecinţe foarte greu de reparat. 

Companiile au încheiat contractele de furnizare a energiei electrice. Creşterea tarifiului față de anul trecut este între 30 şi 40%. Şi o să le plătească cetăţeanul.” a declarat Orban în cadrul emisiunii

Consecințele sunt dramatice. Din păcate, e posibil ca multe companii să nu poată să facă față acestei creșteri pentru că ei au limită în ceea ce privește posibilitatea lor de a crește prețului pentru produsul sau pentru serviciul pe care îl furnizează. Atunci când au o structură a costului care presupune costuri foarte mari la energie, e posibil ca această creștere a costului energiei să îi facă necompetitivi și, până la urmă, să ducă la închiderea foarte multor firme” a mai spus liberalul.

 

1 comentariu la “Ludovic Orban critică dur OUG 114: Este Ordonanţa prostiei și habarnismului guvernamental

  1. Din moment ce excelenta domniei sale domnul Dragnea a făcut această ordonanță, domnia sa știe ce e mai bine. Chiar daca acum ne va fi puțin mai greu dar pe viitor va fi mai bine. Au mai fost scumpiri la produse și servicii, dar nimeni nu a murit din astea. Cu atît mai mult cînd excelenta domniei sale face atitea pentru tara asta. Sa ne bucuram și să ajutăm pe domnia sa să facă ce este mai bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *