Skip to content
Sănătate

Ludovic Orban dă semnalul intensificării vaccinării anti-COVID: Cu siguranţă cei vaccinaţi nu vor avea restricţii

Inquam Photos/Octav Ganea

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că în coaliţie cu siguranţă se discută despre măsuri pentru creşterea ratei de vaccinare, susţinând că Guvernul trebuie să vină cu propuneri de îmbunătăţire a procentului de vaccinare.

Orban a fost întrebat, vineri, dacă se iau în calcul măsuri pentru creşterea ratei de vaccinare, inclusiv obligativitatea pentru anumite categorii. „Cu siguranţă se discută acest subiect, la nivelul coaliţiei, evident, Guvernul trebuie să prezinte propuneri de îmbunătăţire a procentului de vaccinare.

Sigur, asta înseamnă o organizare şi mai bună, o campanie foarte bună care să fie derulată către toate categoriile, în special categoriile care s-au vaccinat mai puţin, într-un procent mai mic, o apropiere, să spun, a punctelor de vaccinare către cetăţean şi o implicare a tuturor actorilor care pot să influenţeze oamenii să se vaccineze„, a declarat liderul liberalilor.

Întrebat dacă sunt vizate noi restricţii pentru cei care nu sunt vaccinaţi, Orban a replicat: „Cu siguranţă cei vaccinaţi nu vor avea restricţii”. „Este cea mai bună încurajare”, a completat el. Orban a mai afirmat că Guvernul lucrează „cu siguranţă” la evaluarea metodelor de succes care vor fi aplicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *