Skip to content
Politică

Ludovic Orban: Dacă vrea doamna Dăncilă să facă dezbateri cu cineva, să facă cu mine, să vorbim despre dezastrul pe care l-a lăsat în calitate de premier demis

Premierul Ludovic Orban a declarat, marți, că dacă Viorica Dăncilă își dorește o dezbatere, ar putea să participe la una cu el, pentru a discuta despre „dezastrul lăsat” după mandatul de prim-ministru.

Preşedintele este în dialog permanent cu cetăţenii români, este într-o dezbatere permanentă, comunică cu societatea română şi cred că în campanie preşedintele şi candidatul la Preşedinţie, Klaus Iohannis, comunică în mod constant cu cetăţenii. (…) Viziunea, proiectele, soluţiile preşedintelui Iohannis trebuie cunoscute de cetăţenii români pentru ca aceştia să voteze în deplină cunoştinţă de cauză. Dacă vrea doamna Dăncilă să facă dezbateri cu cineva să facă cu mine, să vorbim despre dezastrul pe care l-a lăsat în calitate de premier demis„, a declarat Ludovic Orban, citat de b1.ro.

Liderul PNL a mai precizat că refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere electorală cu contracandidata sa ”este o dovadă de consecvenţă, de susţinere a intereselor cetăţenilor români şi de dialog permanent cu cetăţenii români”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *