Skip to content
Politică

Ludovic Orban a dat startul, colegii continuă. O nouă prezentare NO COMMENT pentru Iohannis

Vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, i-a făcut o prezentare mai ”interesantă” candiadatului ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis. După ce imaginile au apărut în presă, acum colegii de alianță îi urmează exemplul lui Orban.

Președintele PDL Bistrița-Năsăud, Ioan Oltean, l-a lăudat pe generalul Iohannis care a spus despre candidatul ACL la Cotroceni că este un bărbat frumos care are trecere la femei. Ba mai mult, acestea simt nevoia să-l atingă când îl vad.

„Îndrazniti domnule presedinte. Indrazniti si cuceriti poporul acesta pentru ca are nevoie de un presedinte ca dumneavoastra. Uitati-l, este omul care are profilul de presedinte: inalt, frumos, destept si cinstit. Ce vreti mai mult de-atat?!

Va spun un lucru, fiti apropiat. Oamenii simt nevoia sa va vada. Femeile simt nevoia sa va atinga. Sunteti un barbat frumos, domnule presedinte. Radeti, domnule presedinte. Radeti, ca atunci cand radeti se deschide in fata dumneavoatra…luminati. Şi oamenii au nevoie de lumina dumneavoastra atunci cand zambiti. Uitati-va la doamne. Cuceriti-le ele dau viitorul presedinte al Romaniei”, spune Ioan Oltean.

2 comentarii la “Ludovic Orban a dat startul, colegii continuă. O nouă prezentare NO COMMENT pentru Iohannis

  1. Avem nevoie de lumina dvs…femeile sa va poata atinge,Dumnezeule,unde am ajuns ? Cine e omul acesta,Mesia ?Unde mai pui procesele terminate,ca vai de lume,casele,care sporesc averea „din meditatii”,modul cinic in care l-a aruncat peste bord pe bietul Antonescu,omul care,intrebat de Constitutie,afirma – senin – ca nu raspunde la provocari…Nici altii nu sunt icoane,dar adulatii de felul celor de mai sus depasesc orice inchipuire.Dle Plesu,unde iti este spiritul critic,conform caruia unii candidati sunt calificati drept „prosti”!Pe semne ca incunabulele disparute misterios in vremea cand ministeriati cultura nu v-au ajutat indeajuns.Ce nebunie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *