Skip to content
Politică

Ludovic Orban, de la generalul Iohannis la „miticele amazoane”

Ludovic Orban, prim-vicepreşedinte al Alianţei Creştin-Liberale (ACL), s-a dat din nou în stambă la o adunare a PNL. Acesta le-a cerut sâmbătă colegelor din organizaţiile de femei ale PNL şi PDL să fie în prima linie a bătăliei pe care Iohannis o va da pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale, asemănându-le pe acestea cu „miticele amazoane”.

„Ne aşteaptă o bătălie grea, nu e simplu să câştigăm aceste alegeri prezidenţiale. Avem nevoie de fiecare combatant (…), avem nevoie de dumneavoastră, dar nu avem nevoie de dumneavoastră aşa cum se făcea pe vremuri, la popotă, pregătind mâncarea, sau la spitalul de campanie pansând răniţii (…). Avem nevoie de fiecare dintre dumneavoastră în prima linie a bătăliei electorale. Precum amazoanele, miticele amazoane, va trebui să fiţi în şarja victorioasă şi, de asemenea, să scoateţi arcul din dulap şi să aruncaţi cu săgeţi. Numai că săgeţile noastre nu trebuie să fie letale, noi trebuie să tragem cu săgeţi care sunt scoase din tolba lui Eros. Pentru că ceea ce trebuie noi să răspândim în societate şi modul în care trebuie să câştigăm această bătălie trebuie să fie nu cu ură, ci cu iubire”, a spus Orban, în discursul ţinut la Piteşti, citat de jurnalul.ro.

4 comentarii la “Ludovic Orban, de la generalul Iohannis la „miticele amazoane”

  1. Laci baci, iar ai băut! Ce săgeți, ce Eros… Iohannis ăla al tău are o grație de teracotă. Când îl văd pe Blaga lângă el, parcă văd urșii din Comănești, duși în lanț la bâlci! Hai că ești ridicol.

  2. Frenezie paranoica pura!Erau semne,usor alcolice,din tineretea lui politica,dar nu puteam prevde o evolutie atat de evident,maladiva!radu boroianu,vechi si adevarat liberal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *