Skip to content
" "
Politică

Ludovic Orban, despre candidatura lui Dan Barna la prezidențiale: ‘Ar fi fost mai bine pentru colaborarea viitoare să nu avem această competiție care s-ar putea să lase urme’

Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele PNL, Ludovic Orban, a avertizat că decizia USR de a merge cu propriul candidat în alegerile prezidențiale în dauna susținerii lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de președinte ar putea lăsa urme care vor face dificilă viitoare colaborare cu PNL pe plan local și pentru alegerile parlamentare din 2020, scrie b1.ro.

„Aș fi preferat și pentru perspectiva unei colaborări și locale și în alegerile parlamentare să îl sprijine pe președintele Iohannis pentru că președintele Iohannis a acționat oarecum și în reprezentarea publicului care votează cu USR-PLUS. Ar fi fost o formulă mai bună de înțelegere. În momentul în care au luat decizia de a îți pune candidat, ok e dreptul lor că e democrație, dar ar fi fost mai bine pentru colaborarea viitoare să nu avem această competiție care s-ar putea să lase urme”, a declarat Ludovic Orban într-un interviu acordat pentru zoso.ro.

" "
" "

În ceea ce privește realegerea lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat, Ludovic Orban a subliniat că nu există niciun contracandidat care să îi ridice probleme și a oferit drept argument pentru această afirmată cercetări sociologice făcute de PNL.

Ludovic Orban, despre candidatua lui Dan Barna la prezidențiale: ‘Ar fi fost mai bine pentru colaborarea viitoare să nu avem această competiție care să nu lase urme’

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *