Skip to content
Politică

Ludovic Orban, despre miniștrii fotografiați fără mască: Trebuie să fie sancţionaţi în conformitate cu legea toţi cei care nu respectă regulile, indiferent despre cine este vorba

Inquam Photos/Octav Ganea

”Toţi cei care nu respectă regulile” trebuie să fie sancționați în conformitate cu prevederile legale, a declarat miercuri, liderul PNL și președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, referindu-se la membrii Guvernului care auu fost surpinși în ultimele zile fără mască de protecție în spațiul public.

Reacția lui Ludovic Orban în cazul miniștrilor surprinși fără mască de protecție în spațiul public

„Trebuie să fie sancţionaţi în conformitate cu legea, asta am spus despre toţi cei care nu respectă regulile, indiferent despre cine este vorba”, a declarat Orban, adăugând că va căuta o modalitate prin care să fie aplicate sancțiuni și în cazul deputaților care nu poartă masca de protecție la Parlament, informează Agerpres.

Precizările președintelui Camerei Deputaților vin în contextul în care ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și cel al Muncii, Raluca Turcan, au fost fotografiați recent în spațiul public fără a purta masca de protecție.

O reacție similară a venit și din partea ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode.

“Evident că toţi suntem egali în faţa legii şi toţi răspundem în faţa legii, şi Voiculescu, şi Turcan”, a spus șeful MAI.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *