Skip to content
Politică

Ludovic Orban, despre primarii PSD racolați: Mă deranjează că se arată cu degetul numai în direcția PNL

Inquam Photos / Octav Ganea

Ludovic Orban își menține poziția și spune că nu este de acord cu traseismul politic, însă liderul liberalilor a precizat că este deranjat că mass-media prezintă doar cazurile în care PNL a făcut racolări. Premierul a spus că toate formațiunile politice au luat candidați la primărie de la alte partide, inclusiv sute de membri de la PNL.

„Nu sunt de acord cu traseismul politic. Sunt membru al aceluiași partid politic în care m-am înscris din septembrie 1990.

Avem o decizie a BPN privitor la cooptarea de primari. Sunt decizii care au fost luate. Acum nu mai poți întoarce lucrurile. Dar, chiar mă deranjează când văd că se arată cu degetul numai în direcția PNL. Vă rog să urmăriți candidaturile tuturor formațiunilor politice și veți vedea că toate formațiunile politice au luat candidați de la alte partide politice, iar nu numai PSD, ci și alte formațiuni politice au luat membri ai PNL cu sutele, candidând pe listele lor.

Sunt împotriva traseismului politic și sunt convins că mass-media trebuie să prezinte traseismul politic, dar trebuie să prezinte traseismul politic în mod obiectiv privitor la toate formațiunile politice”, a afirmat Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *