Skip to content
Politică

Ludovic Orban, despre remanierea lui Alexandru Nazare: A fost o decizie care a fost luată fără acordul meu și fără să existe o evaluare în Biroul Politic Național

Inquam Photos/Octav Ganea

Ludovic Orban a comentat luni seara în emisiunea Bună, România, prezentată de jurnaliștii Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir despre remanierea ministrului Alexandru Nazare de la Finanțe. Președintele PNL l-a acuzat pe Florin Cîțu că a luat decizia fără acordul său.

„Alexandru Nazare a fost un ministru al Finanțelor foarte serios care a făcut lucruri extrem de bune, care iată, cu să schimbi ministrul finanțelor care îmbunătățește rata colectării, care reduce deficitul bugetar, care a început procesuld e digitalizare conectând aproape 100.000 de case de marcat ale operatorilor economici la serverele ANAF, soluția de creștere a încasărilor la TVA”.

Eu nu am auzit un argument profesional , în afară de povestea aia că a fost un memorandum semnat cu nu știu ce bancă. De altfel corpul de control a fost trimis la Ministerul Finanțelor după remaniere. A fost o decizie care a fost luată fără acordul meu și fără să existe o evaluare în Biroul Politic Național”, a mai spus Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *