Skip to content
Politică Video

Ludovic Orban, despre România cu Dan Bucura EXCLUSIV (VIDEO)

Invitatul celei mai recente ediţii a interviurilor video PSnews.ro a fost prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban, candidatul Partidului Naţional Liberal la funcţia de primar general al Capitalei.

Deputatul liberal a vorbit despre lansarea candidaturii sale pentru Primăria Bucureştilor, înlocuirea europarlamentarului Cristian Buşoi în cursa internă, precum şi scuzele pe care le aşteaptă de la PSD în legătură cu acuzaţiile aduse PNL-ului în campania prezidenţială din 2014.

CITIŢI ŞI: Orban, despre lansarea candidaturii pentru Bucureşti, înlocuirea lui Buşoi şi scuzele de la PSD EXCLUSIV (VIDEO)

De asemenea, Ludovic Orban a făcut dezvăluiri din culisele campaniei, discutând despre sondajele interne ale partidului şi blaturile politice care ar putea avea loc.

CITIŢI ŞI: Dezvăluiri din culisele campaniei. Ludovic Orban, despre sondajele PNL și blaturile politice EXCLUSIV (VIDEO)

În plus, Orban a explicat ce se va întâmpla cu marea moschee din Bucureşti, precum şi cu Catedrala Mântuirii Neamului, în eventualitatea în care el va fi ales primar general.

CITIŢI ŞI: Capitala în viziunea lui Ludovic Orban. Ce se va întâmpla cu marea moschee și Catedrala Mântuirii Neamului EXCLUSIV (VIDEO)

Nu în ultimul rând, PNL-istul a adresat mesaje pentru diferite categorii de cetăţeni pe care îi va reprezenta ca primar.

CITIŢI ŞI: Ludovic Orban, mesaj pentru alegători: Văd Bucureștiul prin ochii fiecărui bunic lăsat singur, fiecărui părinte îngrijorat… EXCLUSIV (VIDEO)

Dan Bucura: Bună ziua, domnule Ludovic Orban. Bine aţi venit în studioul nostru, la PSnews, prima oară de când sunteţi anunţat oficial candidat la Primăria Capitalei pe 2016. Sunteţi hotărât să deveniţi primarul Capitalei? E a doua oară, e cu noroc, să zicem aşa?

Ludovic Orban: Voi fi primarul general al Capitalei. La ora actuală, este foarte clar că singura forţă politică ce poate învinge PSD în Bucureşti este Partidul Naţional Liberal. Ca şi candidat al Partidului Naţional Liberal, am prima şansă de a câştiga Bucureştiul.

Dan Bucura: Duminica aceasta, aţi făcut o conferinţă de presă şi, pe lângă alte mesaje, aţi lansat o provocare – să-i spunem aşa –: i-aţi cerut lui Liviu Dragnea şi unei părţi din echipa sa de campanie să-şi ceară scuze pentru modul în care au înţeles cei de la PSD să facă o campanie electorală la prezidenţiale. S-a văzut, poate, şi ca o acţiune de PR. Chiar credeţi că Liviu Dragnea sau cineva din acea echipă îşi va cere real scuze pentru ce s-a întâmplat atunci?

Ludovic Orban: Campania pentru alegerile prezidenţiale a fost una dintre cele mai murdare campanii care a fost dusă de PSD. Aduceţi-vă aminte toate lucrurile odioase pe care i le-au făcut candidatului la preşedinţie din partea Partidului Naţional Liberal: de la găini moarte aruncate în curtea Partidului Naţional Liberal până la insinuarea că nu ar avea dreptul la funcţie, din cauza faptului că nu are copii, lucruri foarte greu de imaginat, care au depăşit cu mult cadrul acceptabilităţii. Nimeni din PSD nu şi-a cerut scuze după această campanie. Pregătesc acelaşi timp de campanie şi pentru Primăria Capitalei. Nu cred vorbele mieroase ale liderilor PSD privitoare la o campanie pozitivă, decentă. Lupul îşi schimbă candidatul, dar năravul – ba. Aş mai exemplifica cu un proverb: afară-i vopsit gardul (vorbele mieroase), înăuntru-i leopardul. Cred că, dacă vor să obţină respectul locuitorilor Bucureştiului, e obligaţia lor să-şi ceară scuze pentru modul murdar în care au condus campania pentru alegerile prezidenţiale.

Dan Bucura: Aş reveni un pic la momentul lansării dumneavoastră ca şi candidat – momentul oficial. A fost perceput aşa, ca o apariţie precum iepuraşul magicianului din joben: toată lumea vorbea de Cristian Buşoi (candidatul PNL-ului) şi, după o analiză temeinică în partid, bucureştenii au avut în faţă oferta Ludovic Orban. Cum comentaţi acel moment şi care este, în momentul de faţă, legitimitatea pe care o are Ludovic Orban în raport cu partidul său şi cu oferta electorală pe care o prezintă bucureştenilor.

Ludovic Orban: La momentul la care Cătălin Predoiu a preluat preşedinţia Partidului Naţional Liberal în Bucureşti, a anunţat public (dacă vă aduceţi aminte) că va efectua un sondaj de opinie în februarie, pentru a avea toate informaţiile necesare pentru desemnarea candidatului Partidului Naţional Liberal la Primăria Capitalei. Propunerea ca eu să fiu candidat la funcţia de primar general al Capitalei a venit în urma acestui sondaj şi a fost propunerea domnului Cătălin Predoiu şi a domnului Cristian Buşoi, care fusese anterior propus de filiala Partidului Naţional Liberal ca şi candidat. Temeiurile care au stat la baza acestei propuneri sunt, în principal, două. Primul: faptul că răspund aşteptărilor bucureştenilor, în ceea ce priveşte viitorul primar. Bucureştenii îşi doresc ca primarul general să fie un om onest, un om sincer, un om corect, un om care nu a fost implicat în scandaluri de corupţie (ceea ce este adevărat în privinţa mea). În al doilea rând, îşi doresc un primar care să aibă experienţă, să aibă experienţă atât în domeniul administrativ, cât şi în domeniul managerial, care să fi condus şi să fi făcut ceva la viaţa lui. Ceea ce iarăşi este potrivit cu persoana mea. Şi, nu în ultimul rând, al treilea element fundamental privitor la aşteptările bucureştenilor faţă de viitorul primar general este cel legat de existenţa unor soluţii realiste, a unor soluţii fezabile privitoare la rezolvarea problemelor Bucureştiului. Aduceţi-vă aminte că, în 2008, după campanie, foarte mulţi au considerat că eu am avut cel mai bun program pentru Bucureşti. Acesta a fost primul motiv. Al doilea motiv este cel legat de capacitatea superioară pe care o am eu de a mobiliza voturile alegătorilor de dreapta, centru-dreapta, a alegătorilor care sunt împotriva PSD. Pentru că sunt un luptător de 25 de ani împotriva PSD. Eu nu am acceptat această bătălie cu avatarurile fostului Partid Comunist de după ’90 în niciun moment, nici măcar atunci când mulţi dintre colegii mei de partid erau la guvernare împreună cu cei de la PSD.

Dan Bucura: Aţi vorbit de oferta electorală şi de capacitatea dumneavoastră de a mobiliza dreapta sau centrul-dreapta. Cum se vede, totuşi, această fragmentare mult mai pronunţată pe zona de dreapta şi din punct de vedere al ofertei electorale faţă de stânga, unde există – cel puţin vizual – un candidat şi cam atât. Şi cum sunteţi dumneavoastră pregătit să faceţi această unire, până la urmă, să capacitaţi oamenii de dreapta, să înţeleagă că trebuie să meargă pe un candidat cu şanse şi nu să-şi consume votul către alte viziuni de dreapta, până la urmă?

Ludovic Orban: La ora actuală, PSD este singur – să spun – pe partea stângă a spectrului politic, având un scor evaluat cam între 33 şi maxim 35 la sută. Acesta este scorul maxim. Candidatul PSD nu poate depăşi acest procent, în timp ce eu – care deja sunt aproape umăr la umăr cu candidatul PSD – am un potenţial de creştere cert, de cel puţin 10 procente. Eu nu mă pot implica în negocieri de natură politică cu alte formaţiuni. Eu sunt candidatul Partidului Naţional Liberal la funcţia de primar general. Îi reprezint, în schimb, pe toţi locuitorii Bucureştiului care simt pericolul PSD, care nu mai vor, după 8 ani de primar mascat PSD, să lase Capitala prizonieră în mâinile PSD şi îi reprezint pe toţi acei oameni care au o viziune de dreapta asupra dezvoltării Bucureştiului. Mă voi adresa tuturor acestor alegători, cu viziunea pe care o am asupra Bucureştiului, cu proiectele pe care le propun pentru rezolvarea marilor probleme ale Bucureştiului. Să ştiţi că locuitorii Bucureştiului – mai ales aceia care au o orientare de centru-dreapta, dreapta, au discernământ, sunt informaţi, sunt educaţi, înţeleg foarte bine votul util (şi acum, hai să fim cinstiţi: normal, votezi cu candidatul din partea dreaptă a spectrului politic care are şansa de a bate PSD; acesta sunt eu, evident; nu poţi să compari un scor de peste 30 de procente pe care îl am ca şi candidat la Primăria Capitalei cu scorul oricărui alt candidat, care se situează la cel puţin 20 de procente distanţă) – ei vor şti să voteze util, să voteze inteligent, astfel încât Bucureştiul să nu rămână în mâna PSD şi Bucureştiul să aibă cu adevărat un primar de dreapta.

Dan Bucura: Aţi atins două teme interesante – procente şi negociere politică – în răspunsul de mai devreme. Şi acum, următoarele două întrebări sunt legate de aceste chestiuni. Unu: când o să avem în spaţiul public (dacă cumva aţi făcut sau când o să faceţi) un sondaj pe care să-l putem accesa şi noi, opinia publică, legat de şansele PNL-ului şi de modul în care staţi dumneavoastră – ca şi candidat – şi ceilalţi şase primari de sectoare, ca şi candidaţi?

Ludovic Orban: Noi efectuăm cercetările sociologice atât cantitative, cât şi calitative. Nu am folosit niciodată sondajele de opinie ca un instrument de manipulare a opiniei publice. Aduceţi-vă aminte sondajele din turul 2 al alegerilor prezidenţiale, care-l indicau victorios pe Victor Ponta cu procente între 6 şi 14%. Klaus Iohannis a câştigat alegerile cu o diferenţă de aproape 10 procente. E o diferenţă de un milion de voturi.

Dan Bucura: Să-nţeleg că, în bătălia dumneavoastră, n-o să se scape informaţii?

Ludovic Orban: Sigur că, la un moment dat, dacă vedem că persistă toate aceste dezinformări care sunt făcute public de adversarii noştri, vom prezenta şi noi opiniei publice sondaje, numai pentru a arăta adevărul. Dar eu cred că aceste cercetări sociologice nu au rolul de a fi folosite în scop de manipulare. Să ştiţi că foarte multe sondaje care au fost făcute publice nici măcar nu s-au efectuat şi reflectă nişte aberaţii inimaginabile. În ce mă priveşte pe mine ca şi candidat şi echipa noastră de campanie, ne interesează care-s problemele care îi frământă pe bucureşteni, care sunt priorităţile în administrarea Bucureştiului, ne interesează măsura în care anumite soluţii sunt sau nu sunt înţelese, sunt sau nu sunt acceptate în spaţiul public, ne interesează cercetările de natură calitativă în campanie, care să fundamenteze comunicarea, strategia de comunicare în campanie. Astea sunt lucrurile pe care, în mod normal, un candidat le cercetează şi, de regulă, să ştiţi că, în toate democraţiile dezvoltate, partidele nu dau publicităţii sondajele lor, pentru că nu crede nimeni sondajele făcute de partide. De regulă, sunt institute mari (cum e, în Statele Unite, Gallup, de exemplu; în Germania, iarăşi), institute prestigioase, care, de-a lungul timpului, au dat rezultate adevărate, care rezultate au fost confirmate de alegeri şi de modul în care au votat oamenii. Acestea sunt cele care mai fac sondaje de opinie în perioada campaniei. Nu e ceea ce se întâmplă la noi, în care vezi institute de casă ale diferitelor partide, care dau publicităţii sau pe surse sondaje.

Dan Bucura: A doua noţiune de care am vorbit este cea de negociere sau de blat, până la urmă. A existat, în spaţiul public, o interpretare a unui demers făcut deja de principalul dumneavoastră contracandidat, Gabriela Firea, care i-a propus – mai mult sau mai puţin voalat – unui alt candidat cu şanse sau cu un bazin electoral destul de important (mă refer la domnul Nicuşor Dan), în viitor, în eventualitatea câştigării Primăriei, postul de viceprimar al Capitalei. Cum se vede acest lucru din prisma dumneavoastră şi cât de deschis sunteţi şi dumneavoastră la negocieri de tipul acesta, cu vectorii care contează pe zona bagajului electoral?

Ludovic Orban: Ca şi candidat, nu sunt implicat în negocieri de natură politică. Eu sunt candidat la Primăria Capitalei şi nu negociez cu alte forţe politice eventuale voturi, pentru că oamenii nu sunt nişte piese pe tabla de şah, care să fie puse de unul sau de altul aşa cum vor un candidat sau altul. Oamenii au propriul discernământ, propria informare şi capacitatea de a decide, în ultimă instanţă. Deci eu discut cu locuitorii Bucureştiului şi-ncerc să-i conving pe ei că sunt soluţia potrivită pentru Bucureşti. În ceea ce priveşte micile jocuri politice pe care le face contracandidatul meu, nu m-ar mira ca mâine să-i ofere postul de viceprimar general şi lui Traian Băsescu.

Dan Bucura: Aveţi vreo informaţie în sensul ăsta sau e doar o supoziţie?

Ludovic Orban: Nu am – evident.

Dan Bucura: Mă gândeam că poate ne daţi o ştire şi aveţi…

Ludovic Orban: Nu, nu – evident că nu am nicio informaţie. A fost o glumă.

Dan Bucura: Am înţeles.

Dan Bucura: Un scenariu pe care colegii mei de la PSnews l-au prezentat recent și care, până la urmă, într-un fel sau altul va trebui să-l comentați, este următorul: există o versiune potrivit căreia la un anumit moment dumneavoastră v-ați putea retrage din cursa electorală și tot legat de numele de care am vorbit mai devreme există scenariul lui Nicușor Dan, sigur că da, există un scenariul că va fi un candidat independent susținut de PNL. Cum comentați acest scenariu și de ce credeți că există voci care aruncă astfel de informații în spațiul public?

Ludovic Orban: Nu pot să comentez, este un scenariu SF, eu sunt candidatul PNL la Primăria Capitalei. Am fost votat în unanimitate de Biroul Politic al Partidului, iar toate studiile pe care le-am făcut relevă că am prima șansă pentru a câștiga Primăria Capitalei.

Dan Bucura: Vă propun punctual să vorbim, pe scurt, de câteva proiecte ale lui Ludovic Orban la Primăria Capitalei. Ați avut un punct de vedere tranșant legat de eventualitatea construirii unei moschei la București. Ați spus că nu veți semna un document care să permită până la urmă apariția ei. Contracandidații dumneavoastră susțin că ar fi o încălcare a legii dacă ați face acest lucru. Cum comentați acest proiect și poate ne explicați puțin viziunea dumneavoastră cu privire la acest proiect.

Ludovic Orban: Un primar general trebuie să acționeze în numele bucureștenilor. Nu am întâlnit în ultima lună de când sunt prezent aproape zilnic în stradă, în locuri publice, nu am întâlnit niciun bucureștean care să spună că vrea să fie construită mega-moscheea promisă de Victor Ponta. Primarul general trebuie să facă ce vor bucureștenii. Sigur, există și argumente de natură ubanistică. Funcția zonei în care este terenul care a fost transmis de guvern este o funcție urbană specifică de zonă de târguri, de expoziții, de evenimente internaționale. E ca nuca-n perete să afectezi această funcție esențială pentru dezvoltarea Bucureștiului și pentru, să spun, dezvoltarea economică și viața economică a Bucureștiului să afectezi funcția acestei zone. Nu voi autoriza o astfel de moschee.

Dan Bucura: Înțeleg. Ați vorbit de banii bucureștenilor și de nevoile lor. Tot legat de construcții este un curent de opinie cu privire la faptul că o bună parte din bucureșteni nu sunt tocmai mulțumiți de ideea că cu banii lor de la bugetul Capitalei se va termina sau s-ar putea termina Catedrala Mântuirii Neamului. Care este viziunea dumneavoastră pe zona aceasta?

Ludovic Orban: Este un proiect început ca multe alte proiecte din București și proiectul trebuie terminat. Catedrala este gata într-o proporție de aproape 70% și am spus că ar fi foarte frumos ca acest proiect să poată fi finalizat atunci când sărbătorim centenarul Unirii, ca o recunoaștere a rolului fundamental jucat de Biserică în menținerea ființei naționale și în realizarea Unirii. În ceea ce privește alocarea de resurse financiare, nu se poate termina catedrala cu resurse alocate de la Primăria Capitalei. E evident că e nevoie de o mobilizare de resurse și că principalii finanțatori sunt credincioșii, care contribuie la realizarea acestui obiectiv.

Dan Bucura: Dar tot cu bani de la Primăria Capitalei ar putea să se facă într-un final demolarea celebrei Cathredal Plaza, o construcție pe care ar trebui să o dăm jos, care necesită resurse.

Ludovic Orban: Primarul General trebuie să acționeze în baza legii și în baza hotărârilor judecătorești care au valoare de lege. La ora actuală există o hotărâre judecătorească definitivă care stabilește obligația demolării Cathredal Plaza. Voi da jos Cathredal Plaza pentru că așa spune hotărârea judecătorească. Evident, costurile operațiunii de demolare vor face obiectul unui alt litigiu. Sigur că ar fi fost foarte bine ca instanța să stabilească responsabilitatea suportării cheltuielilor de demolare pe umerii celor care au construit ilegal, dar în mod evident cred că în momentul în care se va ajunge la un litigiu, trag speranțe că asta va fi hotărârea oricărei instanțe din România.

Dan Bucura: Și înainte de a părăsi zona de proiecte pe care sper să le putem detalia și în întâlniri viitoare până la momentul alegerilor, aș cere să nominalizați unul, dar numai unul, dintre proiectele dumneavoastră de suflet pe care vreți cu ardoare și o să le implementați în calitate de primar la Capitalei.

Ludovic Orban: Cea mai mare problemă este problema traficului, al mobilității. O mare energie o voi consuma în această direcție care nu presupune o singură soluție. Pe lângă investițiile necesare, realizarea inelelor circulare, lărgirea la patru benzi a cercurilor actuale pentru a interzice traficul de tranzit în București și pentru a putea introduce o taxă de tranzit în București. Realizarea așa-numitelor Park and Ride, adică parcări în afara Bcureștiului pentru a nu lăsa să intre în București toate mașinile celor care vin și în mod evident că în locurile respective asigurarea unor linii de transport viabil. Modernizarea transportului public. Trebuie realizat un transport public atractiv care să confere siguranță, confort și mai ales transport la ore fixe, omul să știe foarte clar că autobuzul din stația x vine la ora 12:20 și ajunge la destinația la care vrea să ajungă cetățeanul la ora 12:47. Astea sunt lucruri care trebuie făcute clar. Susțin introducerea benzii speciale pentru RATB pentru că numai astfel poți să asiguri predictibilitatea transportului public în București. Este nevoie de o reînnoire a parcului atât de autobuze, cât și de troleibuze, cât mai ales de tramvaie. Avem tramvaiele cred că cele mai vechi dintre toate capitalele europene, care nici măcar nu mai conferă sigranța necesară în transportul public. Nu în ultimul rând, eu gândesc că omul trebuie să aibă mai multe variante. Dacă vrea să se deplaseze dinr-un loc în altul să aibă alternative de deplasare, fie cu metroul, fie cu transportul public, fie cu bicicleta, fie cu mașina proprie. Deci este necesară realizarea pistelor de biciclete în București. Este caracteristica oricărui oraș civilizat nu numai din Europa, din orice parte al lumii. Este inadmisibil ce s-a întâmplat în materie de piste de biciclete, să te apuci să desenezi piste de biciclete care nu respectă normativele, care de fapt încalcă drepturile pietonilor.

Dan Bucura: Mă pregăteam să abandonez zona aceasta a proiectelor spre finalul interviului nostru de azi, însă aș vrea o completare la povestea aceasta cu bicicletele și cu traseele speciale pentru că s-a creat o întreagă controversă prin apariția pistei de biciclete de pe Calea Victoriei, care în esență, poate nu a fost un proiect rău, spun unii, dar care a înghițit efectiv o bucată din infrastructura existentă.

Ludovic Orban: A înghițit o bandă. Axa Nord-Sud este axa cu cel mai mare trafic. Înghițirea unei benzi de pe Calea Victoriei a fost o idee neinspirată. Modul în care s-a făcut pista, din mai multe puncte de vedere, e un fel de legătură cu alte zone de circulație a pistei. Nu a putut să fie deszăpezită. Pista a fost deszăpezită prin voluntariatul bicicliștilor care au pus mâna pe lopată pentru că nu existau utilaje care să asigure deszăpezirea. Acolo sunt adevărate pericole publice în toate ăstea de demarcație, între benzile de circulație auto și banda de bicicliști, dacă, Doamne ferește, se întâmplă ceva și se lovește un biciclist, se poate lovi foarte tare. Repet, aici este vorba de știință. Trebuie adoptate normativele prvind realizarea acestor piste de biciclete cât mai rapid posibil. În momentul în care avem aceste normative dăm drumul la studiu care să stabilească traseele pistelor de biciclete, ținând cont evident de foarte mulți factori, de traficul pietonal, ținând cont de traficul auto, ținând cont de toate elementele legate de mobilitate în București.

Dan Bucura: Să înțeleg că extinderea aceasta a infrastructurii de care ne vorbiți o să fie făcută de către niște specialiști și o să și aibă până la urmă o existență reală.

Ludovic Orban: Cu siguranță.

Dan Bucura: De ce vă întreb asta, pentru că noi, bucureștenii, suntem obișnuiți ca cei care candidează la Primărie să ne vândă și proiete futuriste și nu pot să nu-mi amintesc de suspendata lui Sorin Oprescu cu care acesta a câștigat de două ori alegerile, dar pe care nimeni nu a văzut-o nici măcar mental pe unde ar putea ea trece și pe unde ar putea ea să fie contruită. Genul acesta de proiecte ar putea fi unul până la urmă periculos atâta vreme cât bucureștenii sunt deja „fripți”.

Ludovic Orban: Domnule Bucura, eu nu vând iluzii. Eu când spun că fac ceva, am garanția faptului că pot să fac lucrul respectiv. În ceea ce privește profesioniștii, vă spun din capul locului, așteptați-vă de la mine ca odată ce intru în Primăria Capitalei politica să rămână în afara Primăriei Capitalei. Voi selecta profesioniști angajați prin concurs în toate structurile Primăriei Capitalei. Voi atrage ca și parteneri pe toți aceia care au idei, au resurse, au voința de a realiza proiecte pentru București, de la universități până la organizații neguvernamentale, de la companii prin intermediul parteneriatelor public-privat, până la grupuri de inițiativă zonală, de cartier sau de zone ale Bucureștiului. Este fundamentală această nouă paradigmă în ceea ce privește poziționarea primăriei. Din păcate, pentru mulți bucureteșteni primăria astăzi este un adversar. După ce voi ieși primar va deveni un prieten.

Dan Bucura: Domnule Ludovic Orban, vă doresc succes în demersul dumneavostră și pe finalul interviului, foarte pe scurt, am să vă rog să le transmiteți un mesaj alegătorilor care vor veni la vot în iunie.

Ludovic Orban: Eu nu văd Bucureștiul doar prin ochii mei. Îl văd prin ochii fiecărui bunic care este lăsat singur și înecat de o administrație indolentă și nepăsătoare. Îl văd prin ochii fiecărui părinte care este îngrijorat de educația copilului său și care stă cu sufletul la gură până când copilul său ajunge acasă. Îl văd prin ochii fiecărui om care a pus pe picioare propria afacere și care astăzi este sufocat de birocrație, de corupție și de taxe. Văd Bucureștiul prin ochii persoanelor cu dizabilități care astăzi sunt ținute practic prizoniere în casa lor din cauza faptului că administrația nu a asigurat până acum accesibilitățile. Văd Bucureștiul prin ochii taximetriștilor care stau în traficul infernal 10, 12 poate și până la 14 ore pe zi și care la sfârșitul zile poate nu au ce pune pe masa familiei. Văd Bucureștiul prin ochii fiecărui bucureștean sau, cel puțin, încerc să-l văd prin ochii fiecărui bucureștean. Prin acest lucru eu știu ce probleme au locuitorii Bucureștiului și mă duc la Primărie pentru că știu ce așteaptă locuitorii Bucureștiului de la Primarul General al Capitalei și pentru că am soluțiile pentru a rezolva aceste probleme.

Dan Bucura: Vă mulțumim și vă mai așteptăm cu drag ori de câte ori e nevoie.

Ludovic Orban: Eu vă mulțumesc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *