Skip to content
Politică

Ludovic Orban, despre vacanța de o lună: Ține cont de nevoile elevilor pentru a se pregăti mai bine

Inquam Photos/Octav Ganea
" "

Liderul PNL Ludovic Orban consideră că decizia ca elevii să aibă vacanță o lună de zile este una corectă și că această decizie „ține cont de nevoile elevilor pentru a se pregăti cât mai bine”.

„A fost o decizie luata de Ministerul Educatiei impreuna cu Ministerul Sanatatii pe baza unei evaluari. Sunt convins ca sunt evaluari solide pentru aceasta decizie. Poate a contribuit si faptul ca e o diferenta mare intre Pastele Catolic si cel Ortodox si oricum ar fi existat zile libere aferente. Eu cred ca este o decizie corecta, o decizie care tine cont de contextul epidemiologic si in acelasi timp tine cont si de nevoile elevilor pentru a se pregati cat mai bine”, a declarat Ludovic Orban.

" "
" "

Întrebat ce vor face părinții care trebuie să stea acasă cu copiii, el a răspuns: „Exista si aici o solutie care este data de Guvernarea coalitiei”.

Vacanţa de primăvară va avea loc în perioada 2 aprilie – 4 mai, pentru a reduce mobilitatea în actualul context epidemiologic, iar Evaluarea naţională va fi susţinută între 5 şi 8 iulie, a anunţat, marţi, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *