Skip to content
Puterea Știrilor Video

Ludovic Orban devoalează principalele motive ale întoarcerii lui Rareș Bogdan în PNL: Foarte puțină lume știe asta!

psnews.ro

Președintele PNL, Ludovic Orban, a fost prezent marți la Puterea Știrilor, unde a vorbit despre revenirea jurnalistului Rareș Bogdan în partid.

Astfel, președintele partidului a enumerat motivele care l-au determinat să îl pună pe fostul prezentator al emisiunii ”Jocuri de putere” pe primul loc pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

”Rareș Bogdan revine în PNL. Puțină lume știe că el a fost membru al PNL. El a revenit membru al PNL în urma fuziunii dintre PNL și Partidul Alianței Civice, unde Rareș Bogdan era președintele Organizației de Tineret și în urma fuziunii a devenit prim-vicepreședintele TNL(…)

Rareș Bogdan, cel puțin de prin 2012, este cel mai acid și serios critic al guvernărilor PSD. Atunci când puțin au avut curajul să spună adevărul, Rareș Bogdan a abut curajul să prezint public fața nevăzută și întunecată a guvernărilor PSD. Mi-aduc aminte numai de manifestația din 10 august în care ne aducem aminte că dacă nu era Rraeș Bogdan foarte multe lucruri pe care le-a pitit nu ar fi ajuns în ochii publicului, și foarte multe agresiuni comise de forțele de ordine nu ar fi fost cunoscute de cetîțenii români și de opinia publică internațională. Este jurnalistul care în 2014, când foarte mulți erau cu Ponta, l-a susținut pe președintele Iohannis și nu a făcut niciun secret din această opțiune. Un jurnalist care a apărat valori comune cu valorile pe care le-a susținut președintele României”, a spus Ludovic Orban despre Rareș Bogdan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *