Skip to content
Politică

Ludovic Orban dezvăluie care este momentul mult așteptat de PNL pentru a prelua guvernarea: „PNL este hotărât!”

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a dezvăluit, vineri seară, în cadrul unei emisiuni televizate la postul B1 TV, care este momentul mult așteptat de liberali pentru a putea prelua guvernarea.

Astfel, Ludovic Orban a declarat că odată ce premierul Victor Ponta va demisiona din fruntea Guvernului, PNL își va asuma răspunderea guvernării.

„Odata ce Victor Ponta demisioneaza, incep consultarile la Cotroceni pentru formarea noului Guvern. Normal, partidele se duc si spun „vreau” sa „nu vreau sa-mi asum guvernarea”. Vom merge cu candidatul stabilit – domnul Catalin Predoiu. Politica Partidului National Liberal este foarte clara. PNL este hotarat sa-si asume raspunderea guvernarii”, a declarat Ludovic Orban.

Întrebat dacă PNL nu așteaptă să preia guvernarea până la alegerile din 2016, Ludovic Orban a răspuns: „Cred ca suntem obligati sa preluam guvernarea. Este evident ca, o data cu disparitia din fruntea Guvernului a domnului Victor Ponta, care trebuie sa se produca cat mai repede, PSD nu mai are legitimitatea de a mai asigura o guvernare. Uitati-va ce s-a intamplat in ultima luna. PSD parca este la campanie electorala, au dat noua sau opt ordonante de urgenta si o hotarare de Guvern care sa ofere oamenilor diverse cresteri de venituri. Nu mai poti sa lasi PSD sa faca praf finantele publice ale Romaniei. Avem Grecia extrem de aproape. Daca va mai ramane la guvernare va pune in grav pericol economia Romaniei”.

1 comentariu la “Ludovic Orban dezvăluie care este momentul mult așteptat de PNL pentru a prelua guvernarea: „PNL este hotărât!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *