Skip to content
Politică Video

Ludovic Orban distruge un mit electoral ce planează asupra PNL EXCLUSIV

Deputatul PNL Ludovic Orban a participat, joi, la cea mai recentă ediție a interviurilor video PSnews.ro.

Parlamentarul a dezvăluit dacă intenționează să candideze pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016: „Am comunicat pe Facebook decizia mea, în urmă cu aproximativ o săptămână. Decizia mea e simplă, clară: nu îmi depun candidatura pentru un nou mandat de deputat și până când se va termina procesul, nu voi candida pentru nicio funcție publică”. 

Mai mult, Ludovic Orban a fost solicitat să comenteze anumite informații, obținute pe surse de PSnews, potrivit cărora mai multe persoane din PNL, aflate în aceeași situație (cu dosar penal) se vor regăsi, totuși, pe listele partidului la alegeri:

„Nu am ce să comentez. Fiecare trebuie să ia o decizie conform convingerilor, conform principiilor. O să vă spun că nu cred că PNL va avea pe listele de candidați oameni care să aibă probleme de integritate sau care să fie în cursul unor proceduri, să fie începută urmărirea penală sau să fie trimiși în judecată – nu cred că PNL va susține. De altfel, mulți colegi de-ai mei care sunt în situații similare, aproape toți au spus clar că nu vor candida”, a afirmat deputatul PNL, pentru PSnews.ro.

Totodată, liberalul a devoalat care este stadiul dosarului în care este judecat pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite.

„Sunt practic la instanța de fond, am trecut de camera preliminară, iar în momentul de față sunt la instanța de fond. Am încercat să scurtez cât mai mult procedurile. În camera preliminară, nu am ridicat nicio excepție, nu am formulat nicio obiecție. Chiar am scpus că îmi doresc să ajung cât mai repede la judecata pe fond”, a explicat Orban.

Urmăriți mai jos declarațiile deputatului, în intervalul  00:27-02:38:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *