Skip to content
Politică

Ludovic Orban divulgă numărul de parlamentari care sunt dispuși să susțină moțiunea PNL

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal Ludovic Orban a făcut declarații, în cursul zilei de vineri, referitor la moțiunea de cenzură depusă de liberali.

Astfel, liderul PNL a divulgat numărul de parlamentari care sunt dispuși să susțină moțiunea, precizând că vor încerca să convingă parlamentarii „indiferent de partidul din care fac parte” să voteze moțiunea.

Motiunea de cenzura e semnata de 183 de senatori si deputati, 169 apartinand PNL, 12 parlamentari neafiliati apartinand PSRO, si doi deputati apartinand grupului parlamentar popular. Incepand de astazi incepem o campanie pe scara larga de convingere a tututror parlamentarilor indiferent de partidul din care fac parte pentru a vota aceasta motiune si de a pune capat acestui rau provocat de Victor Ponta si Guvernul sau.

Întrebat despre situația în care se află Premierul României, Orban s-a abținut de la comentarii, văzând ca o coincidență faptul că Ponta a fost chemat la DNA în aceeași zi în care a fost depusă moțiunea contra guvernului său.

Nu cunoastem informatii privitoare la cele ce s-au intamplat la DNA. Nu ne pronuntam privitor la ancheta care este in curs de desfasurare. Cu siguranta nu poate fi decat o coincidenta.

Citește și: Cade Guvernul? DNA face publice acuzațiile la adresa lui Victor Ponta. Primele declarații ale premierului, după audieri

1 comentariu la “Ludovic Orban divulgă numărul de parlamentari care sunt dispuși să susțină moțiunea PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *