Skip to content
Politică

Ludovic Orban: Este evident că există această aşteptare, posibilitate, ca domnul Cîţu să îşi depună candidatura la funcţia de preşedinte al PNL

Inquam Photos / Ilona Andrei

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că există o aşteptare ca actualul premier, Florin Cîţu, să candideze la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, la Congresul partidului. Orban a făcut un apel ca, acolo unde există competiţie, candidaţii să facă o campanie pozitivă, în cadrul partidului.

„Este evident că există această aşteptare, posibilitate, ca domnul Cîţu să îşi depună candidatura la funcţia de preşedinte al PNL. Asta e decizia dânsului, eu nu îmi permit să comentez, eu mi-am anunţat candidatura şi îmi fac campanie în mod pozitiv, convingându-i pe colegii mei din PNL că am o viziune şi un proiect serios atât pentru PNL, cât şi pentru România”, a declarat Ludovic Orban, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc în judeţul Mureş.

Liderul PNL a adăugat că este liber la competiţie la toate nivelurile, în cadrul partidului.

E liber la competiţie, la toate nivelurile. Şi la nivel local şi la nivel judeţean. Singurul lucru pe care mi-l doresc e ca peste tot unde avem competiţie, candidaţii să facă o campanie pozitivă, bazată pe proiecte, pe obiective şi mai puţin o campanie în care să îşi atace colegii”, a declarat Orban.

Data propusă pentru Congresul PNL este 25 septembrie, urmând să participe aproximativ 5.000 de delegaţi.

Premierul Florin Cîţu a evitat să răspundă clar întrebărilor dacă va candida la şefia formaţiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *