Skip to content
Politică

Ludovic Orban explica de ce a ajuns PDL sa fie bun si ce rol a avut Traian Basescu in fuziunea celor doua?

Ludovic Orban a comentat sambata seara, in emisiunea Lumini si Umbre de la B1 TV, fuziunea dintre PNL si PDL si stadiul in care aceasta se gaseste.

Liderul PNL a spus ca fuziunea PNL – PDL ca era necesara. Acesta a declarat ca „nu e o fuziune simpla. E o fuziune intre doua formatiuni politice care, chiar daca fac parte din dreapta, au fost pe pozitii de adversitate in ultimii 7 ani de zile. E nevoie de timp, e nevoie de extrem de multa disponibilitate spre cooperare”.

In ceea ce priveste schimbarea atitudinii PNL fata de PDL, Orban a lasat de inteles ca nu ar mai fi fost in 2014 acelasi PDL ca in perioada guvernarii Boc, acesta afirmand ca Traian Basescu, Elena Udrea sau Gheorghe Stefan si altii nu mai erau in PDL la momentul fuziunii.

„In momentul in care Vasile Blaga a fost ales presedinte al vechiului PDL, Traian Basescu a spus adio PDL”, a declarat Orban.

Sursa foto: dcnews.ro

1 comentariu la “Ludovic Orban explica de ce a ajuns PDL sa fie bun si ce rol a avut Traian Basescu in fuziunea celor doua?

  1. Si adio = detergent? Scoate toate petele? Te face mai curat, mai uscat? Ce vorbesti? Metehnele raman pe viata. Nimeni nu se schimba. Mai ales asa zisii politicieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *