Skip to content
Alegeri prezidențiale 2019 Politică

Ludovic Orban îl ia peste picior pe Dragnea: Nu-l votează nici PSD-iștii la prezidențiale!

RFI Romania

Prezent duminică seara la emisiunea Dosar de politician, jurnalistul Silviu Mănăstire l-a chestionat pe președintele PNL în legătură cu scenariul alegerilor prezidențiale din toamna anului 2019, iar Ludovic Orban a declarat:

„Nu cred să-i fi dispărut atâtea ţigle de pe casă. Să candidezi când știi că ai 13-14% rata de popularitate în rândul electoratului, iar asta cu întreg aparatul de partid în spate. Nu-l votează nici pesediștii la prezidenţiale. Va pune un prost, ca Fifor sau Teodorovici, cineva care să deconteze eșecul anticipat. Nu se ştie cum va arăta PSD după la alegerile prezidenţiale. Cunoscând datele din sondaj, va căuta un vinovat de serviciu”.

În legătură cu învingătorul cursei prezidenţiale din această toamnă, Orban a spus că este absolut convins de victoria lui Klaus Iohannis şi că ”PSD nu mai poate câştiga niciun fel de alegeri”.

Despre o eventuală candidatură a lui Tăriceanu cu sprijinul PSD, liderul liberal a spus că:

”Tariceanu a crescut din electoratul pierdut de PSD. PSD nu poate să susţină un candidat care nu e PSD. Sunt electori care nu se vor simţi reprezentaţi. Cum ar fi să câştige un om de stânga de la alt partid decât de la PSD? Dragnea, dacă va fi convins că Tariceanu n-are nicio şansă să câştige, îl va sprijini pentru a permite lui să dea vina pe altcineva pentru eşecul de la prezidenţiale.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *