Skip to content
Politică

Ludovic Orban, încrezător în forța noii echipe PNL București: ‘Va intra într-un amplu proces de recâştigare a încrederii cetăţenilor’

Preşedinţii interimari ai filialelor de sector PNL Bucureşti au fost aleşi, luni, în şedinţa Biroului Executiv, preşedintele liberalilor, Ludovic Orban, declarând că la nivelul Capitalei partidul său va intra „într-un amplu proces de recâştigare a încrederii cetăţenilor”.

 Preşedinţii interimari sunt: la Sectorul 1: Sebastian Burduja, pentru Sectorul 2: Monica Anisie, Sectorul 3: Antonel Tănase, Sectorul 4: Pavel Popescu, Sectorul 5: Cristian Băcanu, Sectorul 6: Ciprian Ciucu.

La nivelul Bucureştiului, PNL va intra într-un amplu proces de recâştigare a încrederii cetăţenilor„, a afirmat Orban, conform agerpres.ro.

El a adăugat că s-a decis, în Biroul Executiv, ca preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, să aibă o echipă politică care să o sprijine în procesul de relansare a filialei.

Vom fi extrem de atenţi la orice derapaj al Partidului Social-Democrat şi ALDE în Bucureşti şi vom reacţiona scurt, la obiect, prin acţiuni ferme„, a afirmat Alexandru, care a adăugat că nu va face „niciun compromis cu PSD” în administraţia din Capitală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *