Skip to content
Politică

Ludovic Orban intervine în scandalul Lukoil și îl atacă dur pe Ponta: „Pun întrebări platonice”. Liderul PNL trage un semnal de alarmă

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, intervine în scandalul Lukoil, lansând un atac dur la adresa premierului Victor Ponta.

Citește și: ULTIMA ORĂ Învinuiții din dosarul LukOil nu scapă de judecată

Astfel, în cadrul emisiunii „Dosar de politician”, Ludovic Orban a criticat, luni seară, faptul că Ponta „a intervenit în favoarea companiei”, declarând că îi este „greu să înțeleagă” de ce premierul „nu a constatat evaziunea fiscală de la Lukoil”.

„A călcat în picioare (n.r. – premierul Victor Ponta) covgrigăriile, cafenelele, pensiunile, hotelurile, și așa mai departe, și îmi este foarte greu să înțeleg de ce nu a constatat această evaziune fiscală la Lukoil, pentru că această evaziune sunt convins că nu este de un an, de doi ani. Este o metodă de lucru prin care se eviăa să se plătească taxele și impozitele cuvenite către bugetul de stat. Dar mă mir așa, pun întrebări platonice. Cum să intervină ANAF în afacerea Lukoil dacă premierul Ponta a intervenit în momentul în care un procuror a pus sechestru pe conturile companiei? El a intervenit în favoarea companiei Lukoil. (…) Contează că a intervenit intr-o procedură financiară în favoarea unei companii”, a afirmat liderul PNL.

În același timp, Ludovic Orban a tras un semnal de alarmă.

„Eu nu pot să spun care este dimensiunea evaziunii fiscale, nu pot să-mi dau cu părerea dacă oamenii sunt sau nu vinovați. Mi se pare puțin cam mare prejudiciul de 1,7 miliarde – probabil se întâmplă de câțiva ani și aș trage un semnal de alarmă, pentru că nu este singura companie care folosește toate șmecheriile pământului la limita legislației românești pentru a putea să nu platească taxe și impozite”, a declarat Ludovic Orban la B1 TV.

2 comentarii la “Ludovic Orban intervine în scandalul Lukoil și îl atacă dur pe Ponta: „Pun întrebări platonice”. Liderul PNL trage un semnal de alarmă

  1. Ludovice, Ludovice, dupa caputu` tau Justitia nu mai e ….”independenta” ? Mai precis pt un individ fara scru…pule ca tine, cand a „percutat” Justitia la comanda lu` Ponta ? Haaaa…????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *