Skip to content
Politică

Ludovic Orban, întrebat dacă există vreun scenariu de revenire la starea de urgenţă: Nu există un astfel de scenariu, situaţia este sub control

Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban afost întrebat, vineri, dacă există vreun scenariu care să prevadă revenirea la starea de urgenţă şi a afirmat că situaţia este sub control şi că nu există un astfel de scenariu. ”De cinci săptămâni am oprit creşterea numărului de infectări, ba chiar avem două săptămâni o tendinţă de uşoară descreştere a numărului de cazuri”, a afirmat Orban.

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, dacă există vreun scenariu care să prevadă revenirea la starea de urgenţă şi a afirmat: ”Nu există un astfel de scenariu. De cinci săptămâni am oprit creşterea numărului de infectări, ba chiar avem două săptămâni o tendinţă de uşoară descreştere a numărului de cazuri. Sigur, descreşterea nu este aşa cum ne-am dori-o, dar situaţia este sub control”.

Premierul a afirmat că a fost limitată răspândirea virusului.

”Am limitat răspândirea virusului, capacitatea de tratament nu este depăşită, toate structurile sistemului de sănătate au posibilitatea şi fac faţă la situaţia în care ne găsim. Deci, nu există aceste ipoteze”, a mai afirmat premierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *